FB pix Wensen voor het Nieuwjaar, s’il vous plaît? - Artikelpost

Wensen voor het Nieuwjaar, s’il vous plaît?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1309 | Aantal woorden: 468 | Datum: | 0 commentaar

Kerstmis staat voor de deur en daarmee komen ook momenten van illusie, rustige dagen met jouw familie en jouw vrienden en wensen, veel wensen. Met Nieuwjaar zullen ook zeker projecten voor 2011 komen. Inderdaad hebben we een ontelbare aantal ideeën in het begin van elke nieuw jaar en gewoonlijk brengen we niet bepaald tot een goed eind. Met het voorbijgaan van het jaar zien we te vaak hoe onze projecten verdwijnen en tegen het einde van het jaar zien we dat onze voornemen niet meer dan ideeën zijn geweest. Tijdgebrek en werk dwingen er ons vaak toe om ze naar volgend jaar uit te stellen. Jammer... Desalniettemin zijn er projecten die speciaal zijn voor ons en dus moeten we ze echt proberen tot stand te brengen.

In ieder geval is het belangrijk dat jij voor het Nieuwjaar aan jouw wensen en projecten hebt gedacht. Het is zeker de beste manier om er echt een realiteit van proberen te maken. Als je er nog niet aan gedacht hebt, denk aan bepaalde ideeën die niet altijd interessant maar ook nuttig voor jouw leven en jouw werk kunnen zijn.

Wat denk je van een nieuwe taal leren? Neemt teveel tijd in beslag? Is te moeilijk? Echt niet. De tijd dat nieuwe talen leren bijna een opoffering was, ligt al ver achter ons. Een taal leren kan niet alleen bruikbaar en belangrijk voor jouw toekomst zijn, het is ook interessant, dynamisch en zelfs leuk. Een taal leren bestaat niet meer uit eindeloze uren van studie, grammatica regels en werkwoorden, het houdt ook fijne conversaties in met nieuwe kennissen, reizen en dynamische activiteiten. We denken inderdaad heel vaak aan dikke grammaticaboeken wanneer wij aan het leren van een nieuwe taal denken. Er zijn ook andere mogelijkheden! Een taalcursus, bijvoorbeeld?

Met een taalcursus kan jij inderdaad niet alleen een taal leren kennen, maar ook een land, een cultuur en, vooral, nieuwe mensen die ook deze bepaalde taal willen leren. Het kan dus een fantastische kans zijn om een onvergetelijke ervaring te beleven terwijl jij een taal leert. Wil je Frans leren? Een taalcursus zal effectief de beste manier zijn om een goed niveau van deze romantische taal te krijgen. Denk dus aan een cursus Frans in een mooie Franse of Belgische stad voor het nieuwe jaar en probeer het niet te vergeten!

 Over de Auteur

Belgische schrijver

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo