Alles over vissen op Vissenwereld.nl - Artikel Post - Artikel Marketing

Alles over vissen op Vissenwereld.nl

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: thomasstorm
Gezien: 458 | Aantal woorden: 344 | Datum: Wed, 10 Apr 2013 | 0 commentaar

 

Sportvissen is een heerlijke sport om mee te ontspannen. Op zondagochtend in alle vroegte bij de waterkant zitten turen over het water, met de hengel bungelt over het wateroppervlakte wachtende tot er een dikke snoek of baars een hap neemt van het aas. Dat is pas vissen!

 

Op de website Vissenwereld.nl vind je uiteenlopende informatie en nieuwsartikelen over vissen en de sportvisserij. Vissers kunnen er met elkaar in contact treden en vragen stellen en beantwoord zien worden op het forum.

 

Maar er is meer te vinden op dit online portaal. Bezoekers kunnen shoppen in de webshop, foto’s insturen van hun roemrijke vangsten, zelf nieuws tippen en/of een artikel schrijven voor Vissenwereld.

 

Elke maand geeft men een leuke prijs weg aan de persoon die de leukste, gekste en vooral mooiste vis-foto heeft ingestuurd. De winnaar van de vis-foto van de maand actie word beloond met een leuke verfrissende aan vissen gerelateerde prijs.

 

Kortom, of je nou op zoek bent naar informatie over hoe je een karper aan de haak moet slaan of voor welke vissen de Maver K25 of andere sporthengels het beste gebruikt kunnen worden kan je bij ons terecht. Ook voor vragen over het inrichten en onderhouden van aquaria ben je bij Vissenwereld op het juiste adres.

 

Vissenwereld is de totaalsite voor alles wat met vissen te maken heeft van aquaria tot diepzeevissen. Kan jij niet wachten om een bezoekje te brengen aan onze vernieuwde site? Kom dan snel langs op Vissenwereld.nl

 

 Over de Auteur

Op de website Vissenwereld.nl vind je uiteenlopende informatie en nieuwsartikelen over vissen en de sportvisserij. Vissers kunnen er met elkaar in contact treden en vragen stellen en beantwoord zien worden op het forum.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo