FB pix Betafence poorten - Artikelpost

Betafence poorten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2632 | Aantal woorden: 360 | Datum: | 0 commentaar

Betafence is een Belgische producent van A kwaliteit tuinpoorten, tuingaas, volièregaas, kippengaas, schapengaas en sierlijke draadpanelen. Betafence ontwikkeld verschillende systemen die voor de consument zeer eenvoudig zelf zijn te plaatsen. Dus klus je graag in en rond je tuin, dan zal je er ook wel voor kiezen om je afsluiting zelf te plaatsen. Zij hebben voor iedere tuin en budget een passende oplossing.

Veiligheid

De veiligheid van je huis en tuin  is voor ieder persoon zeer belangrijk. Een omheining mag nog zo veilig gevoel geven, een betafence tuinpoort is het ultieme sluitwerk. De batafence poorten bieden verschillende oplossingen voor een veilige afbakening en voor een goede doorgang. Niet alleen voor uw eigen veiligheid zijn de batafence poorten en omheiningen geschikt. Ook wanneer u uw huisdieren, voornamelijk honden, of uw kinderen of kleinkinderen wilt binnenhouden of uw bloemen en planten wilt beschermen is een omheining en poort van batafence erg geschikt. 

Kwaliteit

Met betafence kies je voor de allerbeste kwaliteit en betrouwbare zekerheid. Dé garantie om jarenlang te genieten van de meest duurzame afrastering. De Fortinet batafence draaipoorten zijn verbeterd op zowel kwaliteit en veiligheid. Ze zijn voorzien een klein en discreet slot dat eenvoudig is te sluiten. De bijbehorende pin beweegt door de veiligheidspal die volledig wordt geblokkeerd. Het is daarom onmogelijk om de gesloten poort te forceren. Daarnaast zijn de scharnieren gemaakt van aluminium en kunststof en bieden een discrete installatie waarbij schroeven, bouten, moeten en sluitringen bijna onzichtbaar zijn. Dit bied je de juiste veiligheid van je huis en tuin.

 

 Over de Auteur

XX

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo