Ecologisch advies door VanderHelm - Artikel Post - Artikel Marketing

Ecologisch advies door VanderHelm

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 273 | Aantal woorden: 404 | Datum: | 0 commentaar

Als u van plan bent ruimtelijke ingrepen te gaan doen moet u goed in de gaten houden dat dit wellicht niet altijd mag. In de Flora- en fauna wet  staan verschillende beschermde dieren- en plantensoorten. Deze planten en dieren mogen niet aangetast worden tijdens uw ruimtelijke ingreep. Dit kan u hele hoge boetes opleveren of nog erger, de bouw zou geannuleerd kunnen worden. Het is dus van groot belang dat u in een vroeg stadium op de hoogte bent van eventuele beperkingen door de Flora- en faunawet in uw gebied. Zo voorkomt u vertraging tijdens de bouw.

 

Met een ecologische QuickScan wordt een onderzoek gestart naar de flora en fauna. Uit de resultaten zal blijken wat de volgende stappen zullen zijn. als er tijdens de scan beschermde soorten verwacht of gezien worden is een soortgericht onderzoek onvermijdelijk en noodzakelijk.

 

Het bedrijf VanderHelm geeft ecologisch advies in dergelijke situaties. Het bedrijf houdt zich bezig met het ecologische onderzoek. Als het resultaat van het onderzoek negatief is zal VanderHelm samen met de opdrachtgever proberen om door middel van vervolgacties te voorkomen dat het negatieve advies standhoudt. Een mitigatieplan kan hier uitkomst bieden. In het mitigatieplan beschrijft VanderHelm mitigerende maatregelen die ervoor moeten zorgen dat de geplande werkzaamheden toch plaats kunnen vinden.

 

Wanneer een ontheffingsaanvraag nodig blijkt te zijn na het ecologisch advies. Kan Vanderhelm deze voor u verzorgen. Een ontheffing heeft wel enkele voorwaarden. Zo moeten de werkzaamheden te allen tijde onder toezicht plaatsvinden en moet er een ecologisch protocol aanwezig zijn.

 

Vanderhelm biedt u al het ecologisch advies dat u nodig dient te hebben. Al uw vragen worden door VanderHelm beantwoord. Zo weet u precies waar u aan toe bent tijdens het doen van uw ruimtelijke ingreep. Geen vervelende verrassingen met betrekking tot de Flora- en faunawet. VanderHelm helpt u graag met al uw vragen.Over de Auteur

VanderHelm kan u helpen bij uw ecolisch advies ter voorbereiding van een ruimtelijke ingreep.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[154 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[127 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo