FB pix Een schapenvacht voor de hond - Artikelpost

Een schapenvacht voor de hond

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1930 | Aantal woorden: 392 | Datum: | 0 commentaar

Is het je ooit opgevallen dat een hond nooit lang op een plaats blijft liggen. De oorzaak hiervan is dat de hond het of te warm of te koud heeft gekregen.

Hoe mooi de hondenmand ook is, hoe duur deze ook was hoe geweldig de materialen waarvan hij gemaakt is, na een bepaalde tijd gaat de hond aan de wandel verlaat zijn mooie mand en gaat op de grond of op de bank liggen.

De ideale ligplaats voor een hond is een schapenvacht. Een schapenvacht is in de winter heerlijk warm en in de zomer lekker koel. De stilstaande lucht tussen de haren van de schapenvacht neemt de temperatuur van de omgeving aan en werkt daardoor isolerend. Daarnaast is een schapenvacht ook nog eens mooi als woningdecoratie.

Maar niet elke schapenvacht is geschikt voor een hond om op te gaan liggen. Elke soort vacht heeft zijn eigen kenmerken. Zo heeft bijvoorbeeld de vacht van een IJslander hele lange haren maar zijn behoorlijk stug terwijl de vacht van een Merino schaap heerlijk zacht is maar weer met korte krul. De ideale vacht voor een hond om op te gaan liggen is de vacht van het Hollands Tessel schaap. Deze hebben een vacht met lange haren en zijn heel zacht.

De vachten zijn in de meest verschillende kleuren te verkrijgen, waarbij uiteraard de natuurlijke het mooist zijn. De geverfde vachten mag je bij de Praxis, de Ikea en Leenbakker laten liggen. Voor een echte mooie vacht moet je echt naar een specialist gaan.

Online zijn deze vachten o.a. te verkrrijgen bij http://www.schapenvachtenco.nl zij zijn gespecialiseerd in schapenvachten en hebben jarenlang ervaring hierin.

Maar wat dacht je van een vacht voor jezelf, heerlijk zacht op de leuning van je bank of zelfs als badmat in de badkamer. Bij een echte vacht is het helemaal niet erg dat die nat wordt, deze zal altijd mooi blijven.

Verwen jezelf en je hond met een schapenvacht zou ik zeggen.Over de Auteur

Schapenvacht en Co levert al jaren schapenvachten en dierenhuiden als woning decoratie of ligplaats voor de hond of kat.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo