FB pix Energie besparen met zonnepanelen en LED-verlichting - Artikelpost

Energie besparen met zonnepanelen en LED-verlichting

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1133 | Aantal woorden: 399 | Datum: | 0 commentaar

Energie besparen met zonnepanelen en LED-verlichting

Wanneer u minder of weinig energie verbruikt bespaart u energie. Dit scheelt u niet alleen veel geld maar het zorgt er ook nog eens voor dat de uitstoot van CO2 verminderd, wat goed is voor het milieu. Er zijn veel verschillende manieren om energie te besparen zoals het aanschaffen van apparatuur met een zuinig energielabel en door efficiënter met energie om te gaan. Dit is ook mogelijk met de aanschaf van zonnepanelen en/of LED-verlichting.

Energielabel

Energielabels maken het u gemakkelijk om te kiezen hoe u het energie bespaart. Ze laten direct zien welke apparatuur, auto's en woningen zuinig omgaan met energie. Het energielabel is een door de EU verplicht informatie label, hierin wordt energieverbruik aangegeven met letters (A t/m D) en kleuren (donkergroen tot rood). Hierbij wordt er met + extra zuinigheid aangegeven. Zo is A++++ twee keer zo zuinig als A++. Voor het energieverbruik maakt het sterk uit welke klasse u kiest.

LED-verlichting

Op dit moment is de energiezuinige LED-verlichting een hoogwaardig en milieuvriendelijk alternatief voor gloeilampen. De LED lamp bestaat uit een hele hoop ledjes die licht geven als er droom doorheen stroomt. LED-verlichting is erg duurzaam. Een lamp gaat tot gemiddeld 20.000 branduren mee, zo hoeft u veel minder vaak uw lamp te vervangen. In de toekomst zal LED-verlichting ongekende verlichtingsmogelijkheden bieden. De duurzaamheid van LED-verlichting is uniek, u bespaart hiermee meteen energiekosten.

Zonnepanelen

Timmers Elektrotechniek is sinds 2007 een betrouwbare leverancier van zonnepanelen als partner van RW Solar. Het gebruik van zonnepanelen is voor iedereen interessant. Omdat u op deze manier bijdraagt aan een duurzamer milieu, maar daarnaast ook omdat de investering door een hoog rendement al binnen drie jaar is terug verdient. Dit terwijl er op de zonnepanelen van RW Solar maar liefst 25 jaar garantie zit.

Lever ook bij aan een beter milieu en een duurzamer leven. Begin nu met het besparen van energie door middel van LED-verlichting en zonnepanelen van Timmers Elektrotechniek B.V.Over de Auteur

Geschreven door Bas van Vught

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo