Gratis veterinaire adviezen voor uw huisdier - Artikel Post - Artikel Marketing

Gratis veterinaire adviezen voor uw huisdier

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 454 | Aantal woorden: 432 | Datum: | 0 commentaar

De webwinkel www.direct-dierenarts.nl is een nieuwe online dierenapotheek gespecialiseerd in de verkoop van veterinaire producten voor kleine huisdieren (medicijnen, voeding en meerdere accessoires voor honden en katten).

Naast de verkoop van veterinaire producten biedt Direct-Dierenarts.nl een innovatieve service van veterinaire adviezen aan. Al de ingelogde klanten kunnen vragen stellen aan het team van dierenartsen van de website. En al de vragen (over verschillende thema’s: gezondheid, opvoeding, medicatie, gedrag etc...) krijgen een antwoord binnen twee tot drie dagen. Deze dienst is geheel gratis voor de klanten van de webwinkel na de eerste bestelling.

Direct-Dierenarts.nl is onderdeel van Direct-Vet bv, Direct-Vet bv is een bedrijf dat in hele Benelux en Frankrijk veterinaire producten levert (met de webwinkels www.direct-vet.be, www.direct-vet.fr en www.direct-dierenarts.be). Direct-Vet.be is sinds 2012 dé nummer 1 in België !

Het veterinaire team van Direct-Dierenarts bestaat uit zowel Nederlandstalige als Franstalige dierenartsen, ze selecteren zorgvuldig de producten van het assortiment van de webwinkels. Het assortiment groeit wekelijks met de constante toevoeging van nieuwe producten. Het veterinaire team geeft ook meerdere tips en adviezen over de gezondheid van honden en katten op de blog, en het video-kanaal.  

Het motto van Direct-Dierenarts.nl is “de veterinaire kwaliteit voor voordelige prijzen”, online bestellen op Direct-Dierenarts.nl heeft meerdere voordelen voor de klanten en betekent met name:

  • Geen verzenkosten vanaf € 69 
  • Snelle levering (met tracking nummer) 
  • Veilig betalen (iDeal, Creditkaart of Afterpay) 
  • Niet goed, geld terug 
  • 100% veterinaire kwaliteit (al de verkochte producten zijn direct afkomstig van bekende merken : Frontline, Kong, Hill's, Eukanuba, Furminator, Drontal, Milbemax, Cosequin...). 
De klantenservice van Direct-Dierenarts is verder 7 dagen per week per email bereikbaar om op alle vragen over bestellingen te antwoorden (beschikbaarheid van de producten, welke maat of model kiezen, probleem met de levering…). Direct-Dierenarts is sinds november 2012 lid van de Stichting Webshop Keumerk, winkelen op direct-dierenarts.nl is dus veilig en betrouwbaar.


Over de Auteur

Direct-Dierenarts: online dierenapotheek voor honden en katten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo