FB pix Het juiste vogelvoer voor uw huisdier! - Artikelpost

Het juiste vogelvoer voor uw huisdier!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 940 | Aantal woorden: 597 | Datum: | 0 commentaar

 

Een parkiet of papagaai als huisdier verschilt eigenlijk niet zoveel van het houden van een ander huisdier. Het zijn gezellige metgezellen met een eigen willetje die van een goede verzorging en persoonlijke aandacht houden. Zoals dat ook het geval is bij een hond of konijn, hoort het verzorgen van gezond en divers vogelvoer daar uiteraard bij. 

Wat eten parkieten nu eigenlijk, is een vraag die u misschien vaak wordt gesteld. Voor mensen die geen vogels houden, is het heel simpel om te denken dat de juiste dierenvoeding gewoon bij de supermarkt kan worden gekocht, waar het parkieten voer naast het voer voor katten en cavia's staat. In sommige gevallen is het inderdaad zo simpel en is het niet nodig om voor uw papagaai voeding verder te zoeken. 

Een andere optie is het bezoeken van de plaatselijke dierenspeciaalzaak voor voeding voor uw huisdieren. Hier is de keuze vele malen groter en kunt u veelal advies inwinnen van de verkoper zodat u zeker weet dat u de winkel uitloopt met het juiste voedsel. Vaak kan de verkoper u wijzen op eventuele voor- en nadelen van de verschillende soorten voer zodat u geen verkeerde aanschaf doet. 

Toch is dit voer, en deze manier van dierenvoeding kopen, niet voor iedereen geschikt. Sommige huisdieren hebben nu eenmaal ander voer dan het reguliere voer nodig. Wanneer dit in uw geval van toepassing is, dan kan het een hele goede optie zijn om eens online vogelvoeding te kopen. Hoewel het iets lastiger is om rechtstreeks contact op te nemen met een verkoper op deze manier, is het aanbod nog groter en is er genoeg informatie op te zoeken over de verschillende soorten voeding. 

Daarnaast kan het veel gesjouw met zakken vol parkiet voer schelen, en hoeft u niet meer voor één boodschap richting de dierenwinkel te gaan. Het betekent dat u het juiste dierenvoedsel vanachter uw computer kunt aanschaffen, om het vervolgens op uw deurmat bezorgd te krijgen. Of dit de manier is voor u, kunnen wij u uiteraard niet vertellen. Wel is het misschien een goed idee om deze manier van dierenvoedsel eens uit te proberen!Over de Auteur

Dierenspecialist

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo