FB pix Hondenkennel - Artikelpost

Hondenkennel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1024 | Aantal woorden: 397 | Datum: | 0 commentaar

Nederland is een land van dierenlieverhebbers, en dan bedoel ik met name huisdieren. Nederlanders houden van vissen, vogels en katten. Maar bovenal zijn Nederlanders vooral grote hondenliefhebbers.Honden zijn er in vele soorten en maten, je hebt kortharige en langharige, je hebt shoothonden, gezelschapshonden en waakhonden. Nederland kent vele soorten en er komen jaarlijks nieuwe soorten bij. Nederlandse hondenfokkers staan hoog aangeschreven in de rest vande wereld. Er wordt in ons land veel gefokt en gekruist op zoek naar nieuwe soorten die het goed doen bij de hondenliefhebbers.

Een aantal jaren geleden was het de Chihuahua die ineens populair werd en even later de Jack Russel. De laatste tijd is de hazewindhond weer helemaal in trek. De hazewindhond is een flinke hond die net als andere grote honden behoefte heeft aan een fatsoenlijk hok. Echte hondenliefhebbers gaan een stap verder en schaffen LUXE HONDENKENNELS aan voor hun dierbare viervoeters. Hondenkennels zijn er in alle soorten en maten voor elke beurs. Elke dierenwinkel heeft hondenhokken op voorraad, maar voor eigenaren met meerdere grote honden en is het al gauw lonend om HONDENKENNELS op maat te laten maken.

Veel mensen vinden het zielig om honden buiten in een hok of kennel te laten slapen in de kou. Vooral in de winter spreekt men al gauw van dierenmishandeling wanneer een waakhond in een buitenhok moet verblijven. Dit is echter een misverstand. Honden hebben een dikke vacht die ze beschermt tegen extreme weersinvloeden. Maar het valt niet te ontkennen dat ook een hond het ook prettig vind wanneer zijn hok verwarmd is in de koude winterdagen. Dit kan gerealiseerd worden met LUXE HONDENKENNELS die op maat gemaakt worden. Deze worden naar uw specificaties gebouwd.
De nachthokken zijn op maat van uw hond, een nachthok is altijd wat kleiner dan een gewone hondenmand. Dit is doordat de hond het hok dan goed warm kan houden met zijn eigen lichaamswarmte. Als het hok te groot is dan zal de hond het wel snel koud krijgen.


Over de Auteur

Een liefhebber van huisdieren waaronder honden

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo