FB pix Mike Kruis dierenliefde - Artikelpost

Mike Kruis dierenliefde

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1012 | Aantal woorden: 412 | Datum: | 0 commentaar

Mike Kruis zijn nieuwe website is ontstaan uit zijn liefde voor dieren en de natuur. Veel mensen weten het niet of willen het niet weten maar zelfs tegenwoordig is er nog zoveel dierenmishandeling. Het is nieuws wat we allemaal niet willen horen en daarom onbewust afstoten. Mike Kruis vindt dat hier wat aan gedaan moet worden en heeft daarom mike-kruis.nl online gezet.

De website bestaat momenteel uit nieuws omtrent dierenleed en milieu verontreiniging maar ook uit algemeen nieuws. De afgelopen twee weken is er veel media aandacht voor het gebruik van bont geweest. Een aantal grote kledingmerken is aangesproken op het feit dat ze bont gebruiken in hun collectie en zijn verzocht dit aan te pakken. Ook is er in Amsterdam een campagne gestart tegen het gebruik van echt bont in kledingcollecties. Er zijn willekeurig mensen op straat aangesproken of ze een idee hadden waar hun bontkraag vandaan kwam. De meeste mensen hadden geen idee, wat naar mijn idee bizar is. De laatste week publiceer ik daarom ook veel berichten over bont op Mike Kruis.

Mike Kruis wil met zijn website mensen aanspreken die net als Mike Kruis zelf tegen al het dierenleed zijn. Het is algemeen bekend dat met hoe meer mensen je bent, hoe sterker je staat. Dus hoe meer mensen zich aansluiten bij Mike Kruis, hoe meer druk er gezet kan worden op de grote kledingmerken die bont verwerken in hun collecties. Naast de strijd tegen dierenleed is er ook plaats voor natuurbehoud. De natuur is in gevaar en hier moet meer aandacht aan geschonken worden.

Mike Kruis heeft in Azie en Afrika vrijwilligerswerk gedaan voor zowel dierenbescherming als natuurbehoud. In Ghana is Mike Kruis actief geweest in een dierenziekenhuis waar hij veel dieren heeft geholpen. Ghana is een moeilijke plaats voor dieren gezien het extreem warme klimaat en de zwakke economie.

Mike Kruis hoopt dat zijn site blijft doorgroeien en uiteindelijk het levens van veel dieren een stuk plezieriger te maken. Voor meer informatie, kijk op http://www.mike-kruis.nl

 Over de Auteur

Mike Kruis is dier- en natuurliefhebber. Zet zich in tegen het dierenleed en probeert een steentje bij te dragen aan het behoud van de natuur. http://www.mike-kruis.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo