FB pix The Primary Components Of Strawberry Ketones - Artikelpost

The Primary Components Of Strawberry Ketones

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 6550 | Aantal woorden: 525 | Datum: | 1 commentaar

Aardbei ketonen (Strawberry ketones) zijn normale fenolische verbindingen die functioneren terwijl het belangrijkste geurdeel van rubus idaeus is, beter bekend als rode frambozen. Dit element is te vinden in verschillende soorten fruit, waaronder in veenbessen en in bramen. Veel mensen eten dit als behandeling voor obesitas of ten behoeve van gewichtsvermindering. Mensen kunnen het zelfs gebruiken om hun goede lichaamsgewicht te behouden of verder te verlagen.

Wanneer een kilogram vers fruit wordt ingenomen dan produceert dit ongeveer 1 tot 4 milligram zuiver keton. Vanwege deze aanzienlijke lage hoeveelheid wordt keton ook industrieel bereid. Voor dit proces zijn diverse chemicaliën en talrijke technieken nodig. Een bekende werkwijze / techniek is gekruiste aldol-katalytische hydrogenering, wat leidt tot een opbrengst van 99%. Bij het verstrekken van parfums en cosmetica is deze verbinding vereist. Het wordt ook veel gebruikt als voedingssupplement voor een fruitige geur. Ketonen zijn dure natuurlijke smaakdiensten en producten die in het voedsel worden aangetroffen. Ze kunnen duizenden per kilogram kosten. In tegenstelling, is door de mens gemaakte framboos keton normaal laag geprijsd met een hoeveelheid tag van een paar dollar voor elke pond.

Diensten en producten, waaronder de organische verbinding die een stof is, hebben de neiging geadverteerd te worden voor aanzienlijk vetverlies. Toch is er geen betrouwbaar bewijs om deze beweringen te begeleiden. Onderzoek uitgevoerd op dieren en in reageerbuizen heeft aangetoond dat het gebruik van deze chemische stof kan leiden tot een verhoogde verbranding van k-calorie, wat betrekking heeft op gewichtsverlies. Het is echter erg belangrijk om te weten dat er geen klinisch bewijsmateriaal is aangeboden om het gebruik van dit element als voedingssupplement aan te tonen.

De gemiddelde consumptie van dit soort keton is dagelijks ongeveer 0,42 milligram of kilogram. Er is zeer weinig bekend over de langetermijneffecten van deze vitaminesupplementen. In het algemeen erkend als veilig, GRAS, toen het in het midden van de twintigste eeuw in kleine hoeveelheden in voedsel werd gestopt, somde de Amerikaanse Food and Drug Administration de stof op.

Er zijn geen tests gedaan op mensen die dit gewoon doen. Personen die veiligheid als een probleem hebben, noteren de relatie met synephrine, wat een stimulerend middel is. Hoge bloeddruk, nervositeit en snelle hartslag kunnen effecten van ketonen zijn. Mensen worden aangemoedigd om met een arts te praten voordat deze producten aan hun dieet worden toegevoegd. Een negatieve reactie kan worden veroorzaakt door de chemische stof met andere medische behandelingen. Omdat de juiste hoeveelheid is gebaseerd op de leeftijd en rondom de gezondheid, kan het hebben van de juiste dosering belangrijk zijn.

Raspberry ketonen zijn te vinden in geuren, voedsel, afslanksupplementen en cosmetica. Dit element wordt geproduceerd uit vers fruit, zoals bijvoorbeeld frambozen. Tot nu toe is er geen wetenschappelijk bewijs dat de gewichtsverliesconclusies worden ondersteund door die van de verbinding. De mediale bijwerkingen van langdurig gebruik blijven onbekend. Raadpleeg een arts voordat u dit toevoegt aan een medische zorgroutine.

 Over de Auteur

AHeb jij interesse in Aardbei ketonen / raspberry ketones? Lees dan eerst alle informatie en feiten die te vinden zijn op internet over raspberry ketone. Zorg dat je op de hoogte bent voordat je het besteld. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo