Tips voor het kopen van een paardentrailer - Artikelpost

Tips voor het kopen van een paardentrailer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 275 | Aantal woorden: 825 | Datum: | 0 commentaar

Het kopen van een paardentrailer is een grote beslissing die van invloed is op de veiligheid van uw paarden lasten, het gemak en de veiligheid van uw reis en natuurlijk uw portemonnee. Met duizenden modellen om uit te kiezen, voor alle prijsklassen, laat je uw beslissing bepalen met deze drie tips voor het kopen van een paardentrailer.

De juiste maat voor uw paard

Begrijp wat goed is voor uw paard of paarden. Hoe fraai een aanhanger er ook uitziet, of wat voor veel het ook is, als uw paarden niet veilig en comfortabel kunnen reizen, is dit niet de aanhanger voor je. Meet uw paard of paarden van punt tot staart en van schouder tot schouder om er zeker van te zijn dat elke aanhanger waar je naar kijkt, goed past. Je paard moet zijn benen kunnen spreiden en ruimte hebben om zijn hoofd en nek te gebruiken voor balans om veilig te reizen.

Veiligheid eerst

Zoek naar eigenschappen die jou en je paard beschermen. Als het een gebruikte aanhanger is, let dan op blootliggende scherpe randen of uitsteeksels en versleten vloeren. Als het nieuw is, zoek dan naar hoogwaardig vakmanschap dat bijdraagt ​​aan veiligheid: stevige muren, stevige vloerverwarming en hoogwaardige sloten en poorten. Zoek naar een aanhanger met voldoende ventilatie: ramen die open kunnen schuiven en dakventilatieopeningen zijn een must. De vele mogelijkheden in nieuwe en gebruikte paardentrailers ontdekt je bij J.van Laar Trading.

De juiste stijl kiezen

Voordat je een beslissing neemt, moet je weten welke stijl trailer voor je geschikt is: voerbak, doorloop of schuin laden. Hoewel een aanhanger met een vaste voerbak handig klinkt (en de opslagruimte onder de voerbak aantrekkelijk), kan de voerbak problematisch zijn voor je paard, die de hele dag het stof en het puin van het hooi kan inademen en direct onder hem kan voeren. De voerbak kan ook waardevolle ruimte innemen, waardoor het vermogen van uw paard om zijn benen te spreiden en zijn hoofd te bewegen wordt belemmerd.
Een ongecompliceerde doorloop aanhangwagen is misschien wel de eenvoudigste keuze. Het paard loopt achter de geleider door, die steeds door een grote deur aan de voorkant van de trailer gaat. Hoewel de ruimte voor tuig en voer beperkt kan zijn in kleinere doorlooptrailers, geeft het ontwerp het paard de ruimte om zich schrap te zetten, terwijl de geleider snel kan ontsnappen aan een weerbarstige paard. Bent je op zoek naar een gerenommeerde verkoper van paardentrailers, dan nodigen wij je uit om de vele mogelijkheden in nieuwe en gebruikte paardentrailers bij J.van Laar Trading te verkennen.

Over de Auteur

Specialist op gebied van trailers

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo