FB pix Top 10 mooiste vissen hengelsport locaties in de wereld - Artikelpost

Top 10 mooiste vissen hengelsport locaties in de wereld

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1676 | Aantal woorden: 673 | Datum: | 0 commentaar

 

Meer info op: www.vissenwereld.nl

In dit artikel kom je te weten over 10 fantastische plekken in de wereld waar veel vissers hun favoriete bestemmingen en hobby besteden. veel mensen vissen hier elk jaar weer

 

Hampshire, Engeland

De plaatselijke rivier Itchen en rivier de Test wordt gezegd dat een aantal van de beste zalm en forel vissen in de wereld bieden. Gemakkelijk toegankelijk - algemeen tussen 50 en 70 mijl van Londen, het is een uitstekende omgeving voor droog-vliegvissen. Prive met een vergoeding vereist, maar goed de kosten waard.

 

Venice, Louisiana, USA

De Mississippi Canyon, in de buurt van de prachtige kust van de Golf van Mexico, biedt een uitgebreid aanbod van zwarte fin tonijn, blauwe marlijn, mahi-mahi en wahoo. Zonnebrandcrème is essentieel in de zomer.

 

Bristol Bay, Alaska

Gelegen in een spectaculair landschap, dit is-is Beschreven als een van `s werelds beste bestemmingen voor forel, snoek, char en zalm vissen. Warme kleding is van essentieel belang als u een bezoek schema valt op de koudere maanden - de beste tijd om te bezoeken valt op de zomer, wanneer de zeer lange uren daglicht en aangenamere temperaturen Zorg voor de optimale condities voor uw vissen.

 

Patagonië, Argentinië

Misschien wel 's werelds top forel-visplaats, icts geringe bevolkingsdichtheid en de grote landelijke omgeving Biedt een zeer aantrekkelijke omgeving om te vissen.

 

Hawaii

Een uitstekende plek om een ​​boot te huren en te genieten van de fantastische zeegezichten van de eilanden, terwijl de visserij voor trompetten vis, havik vis, regenboog lopers en nog veel meer.

 

De Seychellen

In de Indische Oceaan, scriptie zijn fantastisch helder water en voldoende mogelijkheden bieden voor het vangen van bonito, zeilvis, hond tand tonijn en marlijn. Het beste seizoen is betweens de maanden april en oktober.

 

Yellowstone National Park, Verenigde Staten

Deze woestijn is populair bij degenen die liever de catch en release techniek. De locaties variëren van beken en kleine rivieren naar brede meren, kan dus verschillende staaf maten worden gebruikt. Geweldig voor waden in de ondiepere rivieren.

 

De Grote Meren van Canada en de USA

Sommigen zouden dit Beschouw de beste zoetwatervissen bestemming in de wereld voor baars, regenboogforel en forel. Tijdens de koudere maanden van het meer temperaturen zijn laag Vaak met ijs vormen in sommige gebieden. Nymphing vissen wordt vaak gezegd dat de beste methode voor het vangen van vis zijn: zoals de regenboogforel, die op de koudere watertemperaturen.

 

Andalusië, Spanje

Met een licentie, deze kustlijn is vooral populair voor het vangen van zwaardvis, karper, barbell en vele anderen. Er zijn een groot aantal viswedstrijden Gehouden vallen op de warmere maanden en in de zomer, is zonnebrandcrème geadviseerd.

 

Het Lake District, Engeland

Biedt een adembenemend landschap weekend breekt merengebied en is een toonaangevend gebied voor regenboogforel, bruine forel, zalm en zoetwater vissen. Beste tijd om te bezoeken valt op de langere zomerdagen, wordt warme kleding aanbevolen voor de koudere maanden. Geweldig voor koud water vliegvissen en waden. Verschillende stanglengtes kan worden gebruikt als er veel kleine rivieren, beken, meren evenals breed.

 

Kijk ook naar deze leuke blog over vissen blog van bokke vissen
 

Over de Auteur

Team vissenwereld leeft en schrijft alles over de hengelsport en aquarium vissen. vissenwereld.nl is het grootste online vissen community van Nederland. Join het forum of schrijf zelf leuke vangst verhalen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo