Tuinhout - Artikelpost

Tuinhout

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 518 | Aantal woorden: 378 | Datum: | 0 commentaar

Tuinhout

Van plan zelf een schutting te maken of een pergola? Dat kan! Houthandel Daalder biedt hardhout en onder hoge druk geïmpregneerd vurenhout. Daarnaast hebben zij alle bevestigings- en onderhoudsproducten en niet te vergeten een groot advies. Het tuinhout Daalder voldoet aan het Komo keurmerk.

Hardhouten palen

Alle hardhouten palen worden op maat gezaagd. Deze palen worden in Brazilië op een duurzame manier met het FSC keurmerk met diamantknop gemaakt, speciaal voor Daalder. Naast de houten palen hebben zij ook geïmpregneerde palen.

Tuinproducten

Daalder biedt u een groot assortiment op het gebied van houten buitenmeubels. Hierbij moet u denken aan geimpregneerde of hardhouten picknicktafels rechthoekig, rond, zeshoek of vierkant in diverse modellen, afmetingen en diktes. Dit allemaal van een zeer goede kwaliteit. Tot het assortiment van Daalder behoren ook losse houten tuintafels, banken, stoelen en natuurlijk diverse boombanken.

Vlonderplanken

Houthandel Daalder beschikt over alle soorten en maten vlonders. Ze worden allemaal op maat gezaagd. De vlonderplanken zijn leverbaar in tuinhout als hardhout en in geïmpregneerd hout. Een groot deel van deze planken zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar vanuit onze grote vestiging in Veghel. Sinds kort beschikken zij ook over de zeer robuuste vlonderplank. Dit is een hardhouten vlonderplank met mes en groef en maximaal 5 cm dik die opnieuw geschaafd is. Met deze planten is het mogelijk echt iets exclusiefs te maken. De planken zijn overigens ook zonder mes en groef leverbaar voor andere bouwwerken. Het gaat hier om oud tuinhout dat is het unieke, dus een extra rustieke vlonder is ook mogelijk.

Ronde palen

Ronde palen van het tuinhout van Daalder zijn er in alle soorten en maten. De palen zijn er gefreesd of geschild en gepunt. Zij beiden: Naaldhout Celfix geimpregneerd Naaldhout Creo-Luc, voor professioneel gebruik Robinia gepunt-geschild Kastanje gepunt-geschild Bekijk de website voor meer informatie en mogelijkheden van het tuinhout van Daalder houthandel.Over de Auteur

Geschreven door Bas van der Burght

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo