11 Stappen Naar Het Vestigen Van Een Guinness World Record - Artikelpost

11 Stappen Naar Het Vestigen Van Een Guinness World Record

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 891 | Aantal woorden: 671 | Datum: | 0 commentaar

Heb je er ook wel eens over gedroomd, ergens het allerbeste in te zijn? En al eens in het Guinness Word Records gekeken, maar nooit de stap te durven nemen om je echt aan te melden? Dan is hier voor jou het 11 stappenplan. Hierin is duidelijk en makkelijk uitgelegd hoe jij je zelf kan aanmelden en kans maakt om in het Guinness World Records boek te komen staan.

Stap 1
Bedenk als eerst het record dat je wil behalen. Een tip hiervoor is, blader eens door het Guinness Word Record boek en zoek een record uit die jij zou kunnen verbreken. Tegelijkertijd krijg je bij het lezen in dit boek een idee wat voor records ze graag willen zien.

Stap 2
Bezoek de site: www.guinnessworldrecords.com en klik op: apply now. Op deze manier kan je een bericht sturen over jou ideeen. Als je een idee wilt aanmelden doe dat dan ongeveer 3 maanden van tevoren.

Stap 3
Deze stap is zeer gemakkelijk. Je hoeft alleen maar te wachten tot het Records Management Team jouw mail leest. Dit heeft meestal wel wat tijd nodig, want er zijn vele anderen die ook hun idee insturen. en mogelijk ook een deskundige hulp is er nodig om naar jou idee te kijken..

Heb je haast?
Dan is het ook mogelijk te kiezen voor de driedaagse expressevice. Je betaald hierbij je eigen recordmanager die jou claim zo snel mogelijk zal verwerken.

Stap 4
Als je record categorie al bestaat, zullen ze je richtlijnen toesturen die de laatste aanvrager heeft gevolgd.
Als je record categorie nog niet bestaat, en ze er enthousiast over zijn, zullen ze voor jou nieuwe richtlijnen opstellen. Die ze zo snel mogelijk proberen door te mailen.

Afgewezen? Geef dan niet op!
Pas dan je aanvraag aan en stuur die opnieuw in. Ze wijzen ongeveer 85% van de claims af omdat ze te dom, niet indrukwekkend genoeg of gevaarlijk zijn.

Stap 5
Gefeliciteerd! Het idee dat jij hebt bedacht spreekt het team aan. Ze zullen je een lijst met richtlijnen toesturen, lees deze nauwkeurig, want als je ze negeert kan naast het net vissen.

Stap 6
En dan is de tijd daar, dat je moet gaan trainen en trainen.

Stap 7
Als jij denkt dat genoeg getraind hebt, onderneem dan de recordpoging volgens de richtlijnen die je hebt gekregen. Zorg daarbij dat je de poging op film laat vastleggen,, met minstens twee onafhankelijke getuigen. Nodig ook de pers uit.

Stap 8
Mail naar Guiness World Records het bewijsstuk dat je op video hebt vastgelegd. Onderteken hierbij getuigenverklaringen en andere zaken die ze in de richtlijnen hebben aangegeven. En dan moet je opnieuw afwachten.

Stap 9
Ze zullen je video bekijken en je getuigenverklaringen beoordelen. hierbij raadplegen ze zo nodig bestuursorganen of experts. Als jij je aan de richtlijnen hebt gevolgd, en je het record hebt verbroken?

Stap 10
Gefeliciteerd! Als jij een recordbreker bent, sturen ze je het officiele GWR-certificaat. vanaf nu ben je lid van een familie van succesvolle presteerders!

Stap 11
Maar er is nog een laatste stadium. als je echt geluk hebt wordt je record geselecteerd voor het jaarlijkse GWR-boek. Niet alle records komen daarin te staan, maar alleen de allerbeste!

Alvast heel veel succes!

Over de Auteur

Skyrocket schrijft al artikelen op het web zolang hij het zich kan herinneren. Hij specialiseerd zich niet alleen in gezondheid en design, maar je kan ook zijn nieuwste website bekijken op ventless gas fireplaces waarop de beste ventless gas logs om te gebruiken met je fireplace.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Guinness World Records 2024
Guinness World Records 2024

€ 27,50
Toon product

Guinness Imperial Stout Bierglazen - 2 stuks - Pint
Guinness Imperial Stout Bierglazen - 2 stuks - Pint

€ 26,95
Toon product

Doctor Zhivago
Doctor Zhivago

€ 15,50
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo