FB pix 1808 Nummerinformatie - Artikelpost

1808 Nummerinformatie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 528 | Aantal woorden: 368 | Datum: | 0 commentaar

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van de klantenservice van T-Mobile, KPN of Eneco? Bel het nummer 1808 en wij schakelen je direct door met de juiste persoon binnen de organisatie. Hierdoor wordt je vraag of probleem direct behandeld en in de meeste gevallen gelijk opgelost. Wij hebben professionele agenten in dienst die u vriendelijke te woord staan en u direct doorverbinden met het nummer dat u zoekt. Wil je dat we alleen het nummer voor je opzoeken? Dat kan ook, binnen enkele seconden krijg je het nummer. Wij hebben namelijk alle telefoonnummers van bedrijven, instellingen of particulieren. 

Het voordeel van bellen met 1808 is dat je eenvoudig doorverbonden wordt op een makkelijke, snelle en persoonlijke manier. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken en ten alle tijden krijg je een persoon aan de telefoon, geen machine. Bel ons vanaf uw vaste telefoon of mobiel en wij helpen je direct verder. Als sinds 2015 zijn wij dé partner op het gebied van informatie over bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland. 

Als u wilt geven wij u direct het telefoonnummer waar u naar op zoek bent. Daarnaast kunt u specifiek aangeven met welke afdeling of welk team u doorverbonden wilt worden, dit regelen wij dan gelijk. Verder krijgt u de optie om een SMS te ontvangen met het opgevraagde telefoonnummer. Zoals u ziet bieden wij verschillende opties aan. U kunt net zoveel telefoonnummers aanvragen als u wilt in hetzelfde telefoongesprek. Het is erg eenvoudig en onze agenten zoeken voor u de informatie op terwijl u eventjes wacht. Makkelijk, snel en persoonlijk dus. Op onze website kunt u ook direct de nummerinformatie zien van bijvoorbeeld Eneco, Ziggo, de Belastingdienst, VGZ, Ryanair, Telfort, T-Mobile en KPN. 

1808 streeft er ten alle tijde naar om efficiente en goede kwaliteit service te leveren. Om ons steeds te verbeteren worden de telefoongesprekken opgenomen om hier leer uit te trekken. 

 

 

 



Over de Auteur

Vriendelijke klantenservice, wordt altijd snel doorverbonden!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Building A Story Brand
Building A Story Brand

€ 13,64
Toon product

Service Operations Management Improving Service Delivery
Service Operations Management Improving Service Delivery

€ 61,99
Toon product

Volgende keer beter!
Volgende keer beter!

€ 27,00
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[91 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo