FB pix 2dehands artikelen bij een kringloopwinkel - Artikelpost

2dehands artikelen bij een kringloopwinkel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1033 | Aantal woorden: 409 | Datum: | 0 commentaar

Ben je wel eens bij een kringloopwinkel / bedrijf binnen geweest? Nee? Ben je wel eens op zoek gegaan naar 2dehands artikelen die je zou kunnen gebruiken? Ja? Breng dan eens een bezoek aan de kringloopwinkel hoor je sommige mensen om je heen zeggen.

Waar staat het woord kringloop eigenlijk voor. Een kring is vaak rond van vorm en kent geen einde. Het beginpunt is het eindpunt. Denk nu eens aan de grote hoeveelheid afgedankte producten. Deze kunnen best herbruikt worden. Voor veel producten is er sprake van een kring of cyclus. Ze zijn herbruikbaar of ze bevatten herbruikbare elementen. Dat is ook nog eens gunstig voor het milieu. Een kringloopwinkel vormt de verbinding tussen gebruik en hergebruik. Tussen afdanken en opnieuw aanschaffen. Het is een gesloten kring: productie, gebruik, afdanken, kringloopwinkel, gebruik, afdanken, etc. De cirkel is rond dankzij de kringloopwinkel. 

Toch kiezen niet veel mensen voor een het gebruik van een kringloopwinkel. Als je van je 2dehands spulletjes af wilt, dan moet je het vaak zelf brengen. Dit kost tijd, energie en ook wat geld.

Het is veel gemakkelijker om de spulletjes online te zetten. Handig toch? Het kost je minimaal aan tijd, energie en je spaart het geld wat je kwijt bent aan brandstofkosten.

Je maakt wat foto's, plaatst een advertentie en dan is het wachten en wachten en misschien nog langer wachten, totdat er ineens iemand reageert en morgen het 2dehands artikel op wil komen halen? Zo makkelijk kan het zijn. Jij blij, hij blij. 

Meer en meer mensen over de hele wereld verkopen hun 2dehands goederen via de digitale weg. Je kunt jezelf afvragen of wij hierdoor lui aan het worden zijn. In de drukke maatschappij telt elke minuut en elke cent. Waarom zou je naar een car-booth-sale gaan op zondag als je ook vanuit je luie stoel je 2dehands producten aan kunt bieden? Je bereikt meer mensen online dan via een kofferbakverkoop. Echter, een kofferbakverkoop is wel gezelliger. En het hebben van sociale interactie is niet verkeerd, vooral gezien de huidige digitalisering. Over de Auteur

Ik ben Thomes Pepperman en ik schrijf graag over het kopen verkopen van 2dehands spullen online en/of offline.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

2dehands: Ludo, Playboy Never Mind!
2dehands: Ludo, Playboy Never Mind!

€ 39,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo