FB pix 5 tips om iets te bereiken - Artikelpost

5 tips om iets te bereiken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 266 | Aantal woorden: 905 | Datum: | 0 commentaar

We zitten tegen het einde van het jaar en voordat we het weten luiden we het nieuwe jaar in. Als we dit gesprek over een jaar zouden voeren, wat zou dan een enorme overwinning zijn waar je je geweldig bij zou voelen met betrekking tot je gezondheid en conditie? Neem even de tijd om te visualiseren hoe de prestatie eruit zou zien en voelen. Je zou 20 kilo kunnen afvallen en weer in je favoriete spijkerbroek passen. Je zou uit de pijn kunnen komen om van je favoriete bezigheden te genieten en te voorkomen dat je de hele tijd geblesseerd raakt. Wat het ook mag zijn, probeer jezelf fysiek en emotioneel naar die plek te verplaatsen en geniet van hoe geweldig het voelt.

Hoe zou het voelen om er zeker van te zijn dat je volgend jaar alles kunt bereiken?
Vraag jezelf nu af: "Wat zou er gebeuren of veranderen om mijn droom werkelijkheid te laten worden?"
Onthoud: verandering gebeurt alleen met actie en een plan. Zodra je begrijpt wat er moet veranderen, kun je actie ondernemen.
Visualiseer een resultaat waar je trots op zou zijn.
Bedenk nu wat je moet doen om daar te komen
Besluit om het te doen. Dus laten we in de mindset komen om nieuwe doelstellingen voor het komende jaar te programmeren, van onze fouten te leren en met hoop en opwinding uit te kijken naar het nieuwe jaar. Hier zijn vijf tips die je helpen alles te bereiken wat je wilt. 


Focus op de reis, niet op de bestemming

Natuurlijk wil je uiteindelijk op de bestemming aankomen, maar als dat het enige is waar je je ooit op richt, haal je al het plezier uit je leven en raak je erg gestrest over wat je probeert te bereiken. Dus terwijl je studeert, hard werkt of probeert af te vallen en gezonder te worden, geniet van elke seconde van het proces en concentreer je op het creëren van vele herinneringen. Te vaak denken we dat we blij zullen zijn als we onze bestemming bereiken. Verander je mindset van WANNEER naar NU.

Vergelijk jezelf niet met andere mensen

Doelen die je dwingen om te proberen beter te worden dan alle anderen, zijn nooit redelijk. Hoewel je misschien de beste ter wereld wordt, kan het ook erg uitputtend zijn om dit te bereiken zonder aan andere dingen te denken. Dus vergelijk jezelf niet met anderen en probeer elke dag een beetje beter te worden. De enige persoon tegen wie je moet strijden, ben je zelf.

Weet wanneer je streng moet zijn

Haat jezelf niet als je valt of moet opstaan en het opnieuw proberen, maar wees streng voor jezelf als dat nodig is. Als je harder kunt werken om je doelen te bereiken, push jezelf dan. Falen stelt je in staat om van je fouten te leren, te zien wat niet werkte en aanpassingen te maken om de volgende keer te slagen. Het helpt ook om karakter en veerkracht op te bouwen. Degenen die een mislukking hebben meegemaakt en deze hebben overwonnen, zijn doorgaans succesvoller dan degenen die dat niet hebben meegemaakt.

Houd jezelf verantwoordelijk

Vertrouwen op anderen zou geweldig zijn, maar zo werkt het niet. Veel mensen bereiken helaas hun doelen nooit. Het is gemakkelijk om excuses te verzinnen en te rationaliseren waarom je iets niet hebt bereikt. Maar om succesvol te zijn, moet je verantwoordelijkheid nemen voor je acties en jezelf er verantwoordelijk voor voelen.

Verantwoordelijkheid is de sleutel tot het bereiken van je doelen. Het is wat je ertoe zal aanzetten om door te gaan als de tijden moeilijk zijn en je zin hebt om op te geven. Het zal je helpen om van je fouten te leren en een beter mens te worden.

Dus als je je doelen wilt bereiken, houd jezelf dan verantwoordelijk. Zet jezelf in en houd je eraan. Stel deadlines en houd je daaraan. Wees eerlijk tegen jezelf en verzin geen excuses.
Het is niet gemakkelijk, maar het is het waard. Want uiteindelijk kun je terugkijken en zeggen dat je het hebt gedaan. Je hebt je doelen bereikt. En dat is een fantastisch gevoel.

Hou je sterk

Je riskeert een burn-out als je te hard werkt zonder tijd voor rust, ontspanning en plezier. Dit gebeurt wanneer je lichaam en geest zo uitgeput raken dat ze niet meer goed kunnen functioneren. Hard werken is essentieel, maar je moet je grenzen kennen. Oefen zelfzorg door ervoor te zorgen dat je voldoende rust krijgt, goed eet en voor je mentale welzijn zorgt. Als je het gevoel hebt dat je aan het opbranden bent, neem dan een pauze en kom verfrist terug, klaar om weer hard te werken.

Dus blijf vooral sterk, blijf gefocust en geef niet op.

Over de Auteur

Op Women-online.nl vindt je meer artikelen over persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Omringd door idioten
Omringd door idioten

€ 15,00
Toon product

Patronen doorbreken
Patronen doorbreken

€ 21,99
Toon product

We doen allemaal maar wat
We doen allemaal maar wat

€ 22,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo