5 tips voor dé perfecte feestlocatie! - Artikel Post - Artikel Marketing

5 tips voor dé perfecte feestlocatie!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 102 | Aantal woorden: 571 | Datum: | 0 commentaar

Wil je binnenkort een knalfuif geven, of het evenement van het jaar organiseren? Maar weet je niet waar de perfecte feestlocatie aan moet voldoen? In dit artikel geven we je 5 handige tips voor het vinden van de beste feestlocatie.

Tip 1: De feestelijke activiteiten

Wil je naast het feesten ook nog leuke activiteiten organiseren? Diverse feestlocaties bieden  ook de mogelijkheid om leuke activiteiten te organiseren. Wij adviseren om te kiezen voor een feestlocatie die niet afhankelijk is van het weer. Het zou namelijk jammer zijn als je  feest niet door kan gaan om dat het de hele dag regent. Kies dus  voor een feestlocaties die zowel indoor- als outdoor-activiteiten aanbiedt. Laat het feest maar beginnen!

Tip 2: De catering

Denk je ook aan de catering? Tijdens het organiseren van een feest wordt de catering vaak vergeten of op het laatste moment geregeld. Dit brengt ons bij onze tweede tip. Bekijk van tevoren of er cateringmogelijkheden aanwezig zijn. Dit is namelijk niet overal het geval. Zeg nou zelf, een feest is toch niet compleet zonder een lekker hapje?

Tip 3: Centrale ligging

Heb je ook wel eens een uitnodiging geaccepteerd, om vervolgens eerst 3 uur in de auto te zitten voor je kan gaan feestvieren? Dan is de volgende tip waarschijnlijk wel duidelijk. Kies voor een centrale ligging! Een centraal gelegen feestlocatie is prettig voor alle gasten.

Tip 4: Bezoek de feestlocatie vooraf

Voordat je definitief besluit om een locatie te huren, is het een goed idee om de feestlocatie vooraf te bezoeken. Zo krijg je een beter beeld van hoe de locatie eruitziet, wat de mogelijkheden zijn, de gastvrijheid van personeel, hoe het eten smaakt, etc.

Tip 5: Parkeergelegenheden

Bekijk vooraf of er wel genoeg parkeergelegenheid is voor jouw gasten. Niets is zo vervelend als op de locatie aankomen en vervolgens nergens je auto kwijt kunnen. Vooral aan het einde van het feest kan dit zorgen voor irritaties, want iedereen is dan moe en wil naar huis. Het is zonde wanneer het laatste onderdeel van het feest slecht verloopt. Vooral wanneer het feest een daverend succes is! Kies je toch voor een feestlocatie met weinig parkeergelegenheid? Zorg dan dat je dit goed en op tijd communiceert naar je gasten. Of maak een lijst met mogelijke parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Is dit misschien jouw perfecte feestlocatie?

In het midden van het land, bij Maarsbergen, ligt Boerderij De Weistaar. Bij De Weistaar kan je allerlei indoor als outdoor activiteiten organiseren. Het is de perfecte feestlocatie! Enkele voorbeelden van leuke activiteiten: indoor of outdoor midgetgolf, bubbelvoetbal, livemuziek, een escape spel en meer! De Weistaar heeft verschillende feestzalen, en is in staat gezelschappen tussen de van 20 en 300 mensen te ontvangen. Huur je meerdere zalen? Dan is het mogelijk om 1000 gasten te ontvangen.

Wil je meer informatie over deze perfecte feestelijke locatie? Bezoek dan de website van De Weistaar en bekijk de verschillende mogelijkheden! 

 Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo