FB pix Aan de slag in Groningen - Artikelpost

Aan de slag in Groningen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1238 | Aantal woorden: 481 | Datum: | 0 commentaar

Groningen is de stad van het noorden. Met een bruisend en gezellig centrum, volop kunst en cultuur, een gerenommeerde universiteit en de ruimte voor handel en bedrijvigheid, is de slogan 'Er gaat niets boven Groningen' in alle opzichten waar.
Van oudsher heeft de Hanzestad Groningen natuurlijk een sterke band met handel. Maar ook aan de oude fabrieken in de stad is te zien dat de industrie floreerde. Vandaag de dag zijn er natuurlijk in (bijna) iedere branche banen te vinden in Groningen. En of het nu gaat om uitvoerende banen, management functies, sales of nog iets heel anders. Vacatures in Groningen zijn er op ieder niveau, dus de baan waar jij naar op zoek bent, is ook te vinden!
Hoe vind je goede vacatures in Groningen?

Als je de juiste baan wilt vinden in al de vacatures die er in Groningen zijn op dit moment, is het zaak gericht te zoeken. Of je nu een vaste baan zoekt of op zoek bent naar tijdelijk werk.

Je kunt ervoor kiezen zelf tijd en moeite te investeren in de zoektocht. Maar het kan ook sneller en handiger. Kijk eens in het aanbod aan banen in Groningen, dat het uitzendbureau je biedt!

Nu is daar het perfecte moment voor, want de grote uitzendbureaus werven weer actief. En dat is voor het eerst in twee jaar. Zouden we over de piek in de economische crisis zijn die de wereld de laatste tijd in zijn greep houdt? In ieder geval is het een goed teken voor iedereen die een baan zoekt. Want er zijn weer zo veel banen in Groningen dat er actief wordt gezocht naar geïnteresseerden. En het is voor een werkzoekende duidelijk waar ze te vinden zijn; bij het uitzendbureau.

Het Noorden werkt

Hoe zit het eigenlijk met de werkgelegenheid? Zijn er wel banen te vinden in Groningen op het moment? Het is geen geheim dat in het noorden best gevoeld werd dat het economisch wat minder ging. De lagere groei van de werkgelegenheid was daar het resultaat van. Als het met een positieve blik bekeken wordt, dan zou je kunnen zeggen dat de groei weliswaar lager is geworden, maar dat het nog altijd groei is.

De juiste baan tussen de vacatures in Groningen vinden is met goede hulp daarom helemaal niet lastig.

Dit niet in de laatste plaats omdat de gemeente Groningen alles doet om werkgelegenheid te stimuleren. Daarnaast zijn de branches die minder gevoelig zijn voor economische veranderingen goed vertegenwoordigd in Groningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zorg of de overheid.

 

Over de Auteur

Een goede tip: zoek gericht op sites met vacatures Groningen!  Het meest bekende uitzendbureau van Nederland: Randstad, heeft bijvoorbeeld een speciale pagina met vacatures Groningen waar je naar een baan kunt zoeken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo