Aarde of afval afvoeren? Huur een container! - Artikel Post - Artikel Marketing

Aarde of afval afvoeren? Huur een container!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Afvalcontainershop
Gezien: 410 | Aantal woorden: 409 | Datum: Thu, 20 Nov 2014 | 0 commentaar

Bij Afvalcontainershop.nl kunt u terecht voor het huren van verschillende containers. Om welk afval het ook gaat, bij ons vindt u altijd de geschikte container. Een container bestellen bij ons is voordelig en gemakkelijk. En u hoeft zich geen zorgen te maken over het afvoeren en verwerken van het afval, want dat regelen wij voor u. Als u vandaag een container bij ons huurt, dan staat hij morgen al bij u voor de deur. Zo hoeft u nooit met uw afval te blijven zitten! 

Op onze website ziet u overzichtelijk welke containers u bij ons kunt huren. U bepaalt zelf hoe u uw afval wilt scheiden en hoe vaak de container geledigd dient te worden. Wij verwerken uw afval altijd op een milieuvriendelijke manier. En u kunt met onze containers flink op uw bedrijfsafvalkosten besparen. Een rolcontainer van 240 liter huurt u al voor 12 euro per week. Dit is inclusief de lediging.

Grondcontainers
Als u een berg grond heeft en u weet niet wat u ermee aan moet, dan is een grondcontainer huren  een perfecte oplossing. U hoeft alleen maar te zorgen dat de container gevuld wordt. De aarde afvoeren doen wij voor u en we zorgen dat de grond op de juiste manier verwerkt wordt.

Ook voor opslagcontainers
Bij Afvalcontainershop huurt u niet alleen afvalcontainers, maar ook opslagcontainers. Dit is handig als u een tijdelijke opslagplek nodig heeft voor bepaalde goederen. U laat ons weten op welke locatie de container geplaatst moet worden en wij zetten deze voor u neer.

 

Afvalcontainershop levert containers door heel Nederland en u kunt 24/7 bij ons terecht voor het huren van een container. Of het nu gaat om bedrijven of particulieren, wij hebben de geschikte container voor uw afval. U weet bij ons altijd van tevoren de prijs die u betaalt voor een container en wij zetten u nooit voor verrassingen. 

Over de Auteur

www.afvalcontainershop.nl is dé website die het mogelijk maakt om online 24 uur per dag, 7 dagen in de week een afvalcontainer te bestellen. En dat ook nog eens tegen de scherpste tarieven.
Achter Afvalcontainershop.nl staat een jong en dynamisch team met een no-nonsense instelling.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo