FB pix Abonnement De Morgen - Artikelpost

Abonnement De Morgen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 976 | Aantal woorden: 388 | Datum: | 0 commentaar

De Morgen is een van de grootste kranten in België. De Morgen is voortgekomen uit de fusie van twee bladen, namelijk de Volksgazet en de Vooruit. Het is van oorsprong dus een socialstisch blad.

Wanneer je een abonnement De Morgen neemt, kom je in het bestand van De Persgroep. Zij zijn namelijk eigenaar van De Morgen. Er zijn op internet diverse mogelijkheden een abonnement op De Morgen te nemen, dit kan via partnersites of direct op de website van De Morgen.

De oplage van dit dagblad ligt zo rond de 75 duizend. Dit is natuurlijk aanzienlijk. Door de opkomst van digitale media heeft de oplage van de krant een tijdelijke daling laten zien, maar door slimme combinatie van digitaal en offline begint een herstel voor te doen.

Veel dagbladen, ook De Morgen, zijn bezig met online promotionele acties. Door het weggeven van een e-reader of tablet bij het afsluiten van een abonnement, worden veel mensen alsnog overtuigd een abonnement De Morgen af te sluiten. Al met al begint de uitgeverswereld de noodzaak in te zien van het inzetten van internet als kanaal voor zijn abonnees. Steeds meer particulieren komen in het bezit van een tablet en vinden het maar niets om een krant in de handen te hebben.

Echter veel oudere generaties kunnen totaal niet overweg met digitale media en geven nog de voorkeur aan de papieren versie. Al met al zal er voorlopig dus nog een soort van balans blijven tussen digitale lezers en papieren lezers. Tot die tijd kan er dus niet een focus zijn, maar wel vinden er al verschuivingen plaats die de uitgeverswereld voorbereiden op de toekomst, namelijk een toekomst waarin merendeels online wordt gelezen en ook een groter deel van de omzet online zal worden gerealiseerd.

Al met al is een abonnement De Morgen aan te raden. Het is een goed dagblad met veel nieuws en ook opinie en achtergrond artikelen.

Sinds 2012 is de hoofdredacteur van De Morgen, Yves Desmet.

Over de Auteur

De auteur is een onafhankelijk schrijver die helpt de juiste informatie te vinden op de juiste plek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo