FB pix Advocaat nodig? - Artikelpost

Advocaat nodig?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2666 | Aantal woorden: 383 | Datum: | 0 commentaar

Hoewel u waarschijnlijk liever geen advocaat wilt inschakelen, bijvoorbeeld vanwege de hoge kosten, zal het in sommige gevallen toch echt nodig zijn. Het zou bijvoorbeeld zomaar eens kunnen zijn dat die echtscheiding toch niet zo soepel verloopt als u van tevoren had gedacht. Ook als iemand u aansprakelijk stelt, terwijl u helemaal niet aansprakelijk bent, is het verstandig om contact op te nemen met een advocaat. In dit artikel bespreken we het belang van een persoonlijke aanpak en het vinden van een advocaat bij u in de buurt.

Ga voor de advocaat met een persoonlijke aanpak

Zoals u wellicht wel weet, is het vrij prijzig om een advocaat in te schakelen. Over het algemeen ligt het uurtarief van een advocaat dan ook zo rond de 180 euro. Met zo’n bedrag kan de totaalsom een flinke grootte krijgen als u veel advies en/of hulp nodig heeft. Veel mensen kiezen er daarom voor om in zee te gaan met een advocaat die een minder persoonlijke aanpak hanteert. Dergelijke advocaten werken voornamelijk via de telefoon en mail, waardoor mensen denken geld te kunnen besparen. Vaak resulteert dit echter in veel over en weer gemail of gebel, zodat de uren alsnog snel aantikken. Het is daarom veel belangrijker om zeker ook persoonlijk contact te hebben, aangezien men dan over het algemeen snel to the point kan komen.

Zoek een advocaat in de buurt

In dat geval is het wel zo handig om een advocaat in de buurt te vinden. Zo hoeft u immers niet heel Nederland door te reizen, maar stapt u simpelweg op de fiets om even langs te gaan. Wanneer u bijvoorbeeld in Tilburg woont, is het niet handig om een advocaat te hebben die gevestigd is in Groningen. Het is dan natuurlijk veel verstandiger om via internet of het telefoonboek op zoek te gaan naar advocaten in Tilburg.Over de Auteur

Geïnteresseerd in vele zakelijke en juridische onderwerpen. Ik houd ervan om mijn kennis met andere te delen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo