Advocaat Sittard, maar waarom niet Jurist Sittard? - Artikelpost

Advocaat Sittard, maar waarom niet Jurist Sittard?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 967 | Aantal woorden: 448 | Datum: | 0 commentaar

in de juridische wereld is de zoektocht naar klanten al enige tijd bezig. Gewoon 'er zijn' en een kantoorpand hebben, is niet meer voldoende: men moet ook daadwerkelijk zoeken naar klanten. 

Dat geldt voor iedereen, ook voor ons juristenkantoor in Sittard. Waar gebeurt dat precies? Vaak voor een groot gedeelte gebeurt dat op internet. Advocaat Sittard zal een van de meest gezochte termen om juridische bijstand in Sittard te verkrijgen.

Advocaat Sittard

De term 'advocaat sittard' is natuurlijk slechts een voorbeeld, omdat ons kantoor in Sittard zit. Echter, wij zijn geen advocaten, maar juristen.

Dat houdt in dat klanten bij ons vrijwel exact dezelfde dienstverlening krijgen, enkel tegen ongeveer de helft van het tarief. Dat is op zijn minst erg gunstig te noemen. 

Toch weten klanten vaak niet van het bestaan van het juristenkantoor af, en zoeken ze enkel naar de advocaten met die betreffende zoekterm. Een gemiste kans.

Heeft u echt een advocaat nodig, of kunt u ook uit de voeten met een jurist? Wij hebben dat betoog ook reeds op onze eigen website uitgeschreven onder de titel Advocaat Sittard.

Advocaat of jurist?

Zoals gezegd, er zijn verschillen tussen advocaten en juristen. Zo mogen juristen niet alles wat een advocaat mag. Een jurist kan vrijwel niets in zaken rondom het personen en familierecht (denk vooral aan echtscheidingen), daarnaast kan een jurist weinig doen in het strafrecht (althans, voor wat betreft het bijstaan van verdachten).

Is dat erg? Nee: juristen hebben zich van oudsher reeds toegelegd op het bestuursrecht en het civiele recht. Daar zijn zij heer en meester in.

Dat juristen niet alles mogen op bepaalde rechtsgebieden heeft een hele mooie keerzijde: de prijs. Het uurtarief van een jurist is aanzienlijk lager (ongeveer de helft) vergeleken met het uurtarief van de advocaat. Dat is dus dezelfde kwaliteit, voor een flink lagere prijs.

Kortom

Wat wij maar willen zeggen is: advocaat Sittard, kan ook best jurist Sittard zijn. Dat scheelt u een hoop geld, terwijl u dezelfde kwaliteit krijgt.

De volgende keer dat u een advocaat zoekt, is het dus verstandig om ook eens te kijken naar wat een jurist voor u kan doen.Over de Auteur

Bart Gubbels schrijft juridische artikelen voor Gubbels Juristen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo