Alcohol - Artikel Post - Artikel Marketing

Alcohol

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Dianne
Gezien: 418 | Aantal woorden: 379 | Datum: Mon, 29 Apr 2013 | 0 commentaar

 

Wanneer je wat ouder word, begin je met het uitproberen van nieuwe dingen. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld nieuwe sporten, maar ook alcohol en drugs horen hierbij. Alcohol is een element dat steeds vaker op een jongere leeftijd word gedronken in Nederland. De jongeren beginnen op een leeftijd van 15-16 al te drinken van alcohol. Vaak beginnen de jongens met bier, samen met de vader. En de meisjes beginnen vaak met een wijntje.

Toch is alcohol een groot probleem in Nederland, je hebt natuurlijk mensen die een keertje samen met hun vader voor een voetbalwedstrijd een biertje drinken. Of je hebt de meisjes die samen met hun vriendinnen een wijntje drinken voor de gezelligheid. Voor andere mensen is dit anders, die drinken bij het ontbijt al een bier, en zijn dan wel 4 tot 5 keer per week dronken. Wanneer je dit doet, ben je hoogstwaarschijnlijk verslaafd aan alcohol.

Bij de ene is het een alcohol probleem, en de ander is een alcoholist. Wanneer je een alcoholist bent, drink je regelmatig veel. En wanneer je een alcohol probleem hebt, betekent het dat je je grenzen niet kunt vinden tijdens het drinken, dus dat je blijft drinken en niet weet wanneer je moet stoppen. Dit gebeurd vaak tijdens het uitgaan, dus een alcoholist is iets anders dan iemand met een alcohol probleem.

Er zijn veel redenen waardoor mensen misbruik maken van alcohol. Vaak heeft het te maken met situaties die betrekking hebben tot het privé leven. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan financiële gebeuren, aan relaties, liefdesleven, werk etc. Alcohol is vaak een afleiding, daarom drinken mensen dan veel alcohol, om hun problemen even te vergeten. Maar ook kan alcohol verkeerd vallen, dat je bijvoorbeeld agressief word, of je dat je juist denkt aan je problemen. Met relaties is het dan vaak het geval dat de partner de ander dronken opbelt. Over de Auteur

Ik schrijf artikelen over diverse dingen, zodat mensen informatie kunnen op doen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo