Angelim Vermelho hout - Artikel Post - Artikel Marketing

Angelim Vermelho hout

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 147 | Aantal woorden: 357 | Datum: | 0 commentaar

Voor al uw hardhout kunt u bij ons terecht. Wij zijn een importeur dat duurzaam FSC gecertificeerd hardhout voor u kunt importeren en leveren. Daarnaast kunnen wij ook het houtsoort Angelim Vermelho voor u importeren. Dit is een houtsoort dat voornamelijk in het Amazonegebied van Brazilië voorkomt. Wanneer je Angelim Vermelho door middel zaagt, zal je opvallen dat de binnenkant een rood-/geelbruine kleur heeft. Daarnaast kan je van dit houtsoort erg mooie creaties maken. Dit komt omdat het erg gemakkelijk en goed te bewerken is. Ook kun je het oppervlak erg glad maken, wat natuurlijk een mooie uitstraling geeft aan het hout.

Waar kan ik Angelim Vermelho voor gebruiken?

Voor veel verschillende werkzaamheden of producten kunt u dit houtsoort gebruiken. Voornamelijk in de weg- water- en grondbouw kom je dit houtsoort vaak tegen. Zo wordt dit houtsoort bijvoorbeeld gebruikt voor: brugconstructies, zware waterwerken, beschoeiing, palen, geluidsschermen, wrijfgordingen en damwanden. Voornamelijk bij de brugconstructies wordt dit hout als leuningligger gebruikt. Dit komt omdat het hout erg geschikt is voor schaafwerk en dus heel glad kan worden. Daarnaast is het een erg sterk soort hout en kan het veel massa aan. Heeft u dus hout nodig voor uw werk of voor een eigen project? Laat het dan importeren door ons en u weet dan zeker dat u op een eerlijke manier hout heeft gekocht.

Voor al uw soorten hout, ook Angelim Vermelho

Onze zaak staat voor betrouwbaarheid, nakoming van afspraken en voor openheid. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van onze kant kunt verwachten. Wij kunnen veel producten snel leveren. Dit komt omdat wij een grote voorraad hebben en voornamelijk in hardhout. Wij streven voornamelijk naar duidelijkheid aan beide kanten. Zo kunnen wij u ook al onze kennis overdragen die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd.Over de Auteur

Is bekend met deze importeur

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo