Speciale edities controller PS4 - Artikelpost

Speciale edities controller PS4

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 596 | Aantal woorden: 436 | Datum: | 0 commentaar

 

 

De PlayStation 4 is al enige tijd op de markt. De verkoop van de gameconsole verloopt uitstekend en is vele malen hoger dan de concurrenten. Om deze goede marktpositie te houden brengt Sony geregeld speciale edities van PS4 accessoires uit. Zo is de PS4 controller nu in maar liefst zes verschillende kleuren te koop.

<h2>Kleuren controller PS4</h2>

Zoals gezegd is de controller PS4 tegenwoordig in zes kleuren te verkrijgen. De meest verkochte controller, is de zwarte versie. Dit komt ook omdat er standaard een zwarte PS4 controller wordt meegeleverd met een console.

Naast de standaard zwarte controller zijn er ook nog witte, blauwe en rode controllers verkrijgbaar. Deze kleuren werden tegelijk met de release van de console bekend gemaakt. Enige maanden na de release werd ook de kleur Urban Camouflage aan de collectie toegevoegd. Zoals de naam zegt heeft deze versie van de controller een volledige camouflage print.

Deze maand is er echter nieuws gekomen over nóg een nieuwe kleur PS4 controller, namelijk de kleur Classic Grey. Deze controller heeft de originele grijze kleur van de eerste PlayStation console. Ook wordt het PlayStation-logo uit die periode gebruikt.

<h2>Controller PS4</h2>

Volgens veel console-gamers is de controller PS4 de beste controller op de markt. Dit komt mede omdat Sony veel aandacht heeft besteed aan het verbeteren van de controller. Op de vorige edities van de DualShock was namelijk veel kritiek. Vooral de vormgeving van de gamesticks werd door niet iedereen gewaardeerd. Sony heeft deze kritiek echter gebruikt om de DualShock 4 tot de perfecte controller te vormen.

<h2>PS4 camera</h2>

Het is erg opvallend dat Sony enorm veel aandacht besteed aan diverse versies van de PS4 controller. De PS4 camera is bijvoorbeeld maar verkrijgbaar in één kleur en is na de release nooit verbeterd. Veel gamers die een PS4 camera willen aanschaffen zitten dan ook met smart te wachten op een speciale editie.Over de Auteur

PS4-controller.com

Aanbiedingen en de beste deals voor het aanschaffen van een PS4 controller.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo