FB pix As sieraden - Artikelpost

As sieraden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 994 | Aantal woorden: 389 | Datum: | 0 commentaar

Als er een persoon in jouw omgeving is overleden dan is dat natuurlijk altijd een vervelend moment. Zeker als de persoon iemand in jouw gezin of familie is dan is dat het geval. Wanneer deze persoon gecremeerd is dan heb je de mogelijkheid om wat met het as van de overleden persoon te doen. Je kunt het dan in een sieraad laten zetten en door het sieraad te dragen heb je de belangrijke persoon altijd voor een deel bij je. Sommige mensen vinden dit een mooie manier om hun partner, ouder(s) of kind bij zich te dragen als deze het leven heeft gelaten.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld een ketting te gaan dragen met daar aan een hangertje. In dit hangertje zit een beetje as verwerkt zonder dat dit uit het sieraad kan ontsnappen. Zo kun je het as altijd bij je dragen in een sieraad dat om je nek heen hangt. Je kunt ook kiezen voor een armband die je de mogelijkheid geeft om het dierbare as van de overledene bij je te dragen. De kettingen  of armbanden kunnen van allerlei soorten materialen gemaakt zijn dat kan bijvoorbeeld van goud, zilver, nikkel, en glas zijn. Maar het as kan ook in een edelsteen verwerkt worden die je op een mooie ring zou kunnen zetten.

Op Urn-shop.nl kun je terecht voor de aanschaf van assieraden maar je kunt hier ook terecht als je wilt kijken naar een urn. In een urn kun je het as van de overleden persoon ook goed bewaren.

Een urn is een prachtige vaas, waarin het as wordt bewaard. Wat jij vervolgens kunt uitstrooien op een speciale plek voor jou of de overleden dierbare. Ook kun je de urn naar een urnengraf brengen waar je deze kunt laten staan, een begraafplaats voor urnen. Tegenwoordig vindt je diverse soorten urnen, van klein tot groot maar ook verschillende materialen als aluminium, messing, hout en meer. Hierin zitten uiteraard grote prijsverschillen.Over de Auteur

Ik schrijf regelmatig over urnen, as sieraden en grafmonumenten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo