Audio winkels op internet - Artikel Post - Artikel Marketing

Audio winkels op internet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RBOnline
Gezien: 408 | Aantal woorden: 373 | Datum: Fri, 19 Apr 2013 | 0 commentaar

In elke stad is wel een audio winkel te vinden. Maar ook online zijn er vele webshops te vinden die audioapparatuur aanbieden. Het nadeel van een webshop is echter dat het niet mogelijk is  om de kwaliteit van de aangeboden apparatuur te controleren en te beluisteren. Bij een audio winkel is dit meestal echter wel mogelijk.

Grote winkel of speciaalzaak
Er is een groot verschil tussen een grote electronicaketen of een specialistische audio winkel. Bij een electronicaketen heb je vaak te maken met verkopers die slechts getraind zijn om veel te verkopen, zonder dat ze echt specifieke productkennis hebben. Hoe anders is het bij een specialistische audio winkel. De verkopers in die winkels hebben vaak echt kennis van de apparatuur die ze er aanbieden en willen ook alleen maar echt goede audio apparatuur in hun winkel hebben staan. Het nadeel hiervan is dat de prijs vaak ook wat hoger ligt. Maar dit geldt zeker ook voor de kwaliteit en de aangeboden service! Zo kan een specialistische audio winkel vaak zelfs advies geven over de beste audio voor een speciale ruimte. Op deze wijze kan echt alles uit de apparatuur gehaald worden wat er in zit.

Audio kopen
Uiteraard is het mogelijk om eerst te gaan kijken bij een specialistische audio winkel en vervolgens de gewenste apparatuur online op te zoeken en te bestellen. In de meeste gevallen is het online kopen van audio apparatuur namelijk een stuk goedkoper. Hiermee wordt echter wel de markt kapot gemaakt van de professionele audio handelaren. Gun de audio winkels ook hun hogere marge, want hun kosten liggen vaak ook een stuk hoger. Daarbij krijgt u in de meeste gevallen ook veel meer service bij het aanschaffen van apparatuur, zoals bijvoorbeeld extra garantie of installatie door een monteur die pas weg gaat als alles werkt zoals het hoort en het geluid op de best mogelijk stand afgesteld staat.

Over de Auteur

RBOnline wil nuttige informatie over brengen over diverse producten en diensten op de markt, teneinde consumenten op een zorgvuldige wijze te informeren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo