Automaat met onderhoud - Artikel Post - Artikel Marketing

Automaat met onderhoud

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 290 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

Heeft een automaat aangeschaft als het gaan om auto’s. Dan wilt u vast niet meer anders. Het verschil is het niet meer hoeven schakelen en ook de koppeling is er dus niet meer. Dat maakt het rijden zelf een stuk gemakkelijker en relaxter. Zeker met lange afstanden is dat een voordeel. Als we kijken naar de motor is er niet heel veel veranderd. De soort brandstof kan misschien anders zijn, maar verder werkt het gewoon hetzelfde. De olie, de leidingen en tussenstukken zitten bij een automaat ook in de auto en dit zal om de zoveel tijd vervangen moeten worden. ook bij een automaat moet de olie worden ververst en dat kan gedaan worden door de automaat spoelen.

Automaat spoelen

De automaat spoelen, wat is dat? De automaat spoelen kan er voor zorgen dat er in één keer de olie is ververst van de hele tank. Naast dat de olie wordt ververst kunnen ook de leidingen worden vervangen en ook de oliefilter kan worden vervangen. Dit gebeurt op een goede en veilige manier. Zonder dit apparaat wordt er normaal gesproken maar 1/3 van de olie ververst. Door automaat spoelen wordt de gehele tank ververst. Dit zorg voor betere prestaties van uw auto.

De olie verversen moet altijd na een bepaald aantal kilometers gedaan worden. In dit geval wordt het aangeraden om na 90.000 kilometer de olietank te verversen, in sommige gevallen zal dit na 60.000 kilometer. Een automaat spoelen kan niet overal. Niet elk bedrijf beschikt over de juiste materialen om de automaat spoelen te kunnen doen.

AVS auto’s

AVS auto’s is wel zo’n bedrijf. Zij beschikken over de juiste mensen en juiste apparatuur om de automaat compleet te reinigen. Hierdoor zal de prestaties van de auto zeker omhoog gaan en kunt u nog vele kilometers genieten van uw mooie auto.

 

 Over de Auteur

AVS auto beschikt over de juiste apparatuur om elke automaat te reinigen en te spoelen als het om de motor gaat

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[227 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo