Beste parfum kiezen - Artikel Post - Artikel Marketing

Beste parfum kiezen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Onsbestedieet
Gezien: 152 | Aantal woorden: 440 | Datum: Fri, 1 Dec 2017 | 0 commentaar

Op zoek naar een nieuw parfum? Lees dan eerst de tips door die in dit artikel zijn geschreven. Zo weet je zeker dat je het beste parfum voor jezelf kiest. Wist je bijvoorbeeld dat een parfum tot een van de 7 geurfamilies hoort? Of dat een parfum bestaat uit 3 soorten geurnoten? Op basis van de geurfamilie en de geurnoten kies je een nieuw parfum. En ben je ervan verzekend dat dit het beste parfum voor jou is.

Geurfamilie

Er zijn in totaal 7 geurfamilies terug te vinden in de parfumwereld. Dit zijn: bloemen, citrus, oriëntaals, chypre, hout, aroma en leer. De kans is groot dat je bewust of onbewust een voorkeur heb voor één van deze 7 families. De drie geurnoten zijn de topnoten, hartnoten en basisnoten. Wanneer je eenmaal een parfum hebt opgespoten, vervliegt deze van de topnoot, naar de hartnoot en ruik je als laatste de basisnoot. Afhankelijk van jouw huid gaat dit bij ene persoon sneller dan bij een andere persoon. Dit zorgt ervoor dat het parfum dat zo lekker ruikt bij jouw vriendin, niet lekker ruikt bij jouw huid. Het is dus nog niet zo eenvoudig om het beste parfum te kiezen. 

Beste parfum kiezen

Zoals ik heb uitgelegd verschilt het dus per persoon hoe een parfum uiteindelijk op de huid ruikt. Ik geef daarom ook altijd als tip mee dat je een parfum moet proberen in de winkel. Kies daar hoogstens drie of 4 parfums uit die je wilt testen. De beste plekken om een parfum te proberen is op de polsen, binnenkant van je elleboog en achter je oren. Dit zijn warme plekjes en daar komt een parfum het beste tot zijn recht. Vraag in de winkel ook altijd een sample aan van een nieuw parfum. Dan kan je die tijd nog eens op je gemak proberen. Doordat de 3 geurnoten moeten openen, duurt dit wel een paar uur voordat het zover is. Met een sample heb je hier thuis dus de tijd voor. 

Heb je nog geen idee wat je een fijn parfum vindt? Ik heb alvast een top 10 beste parfum dames en een top 10 beste parfum heren samengesteld. Je kan deze geuren alvast proberen om te bepalen wat jouw voorkeur is qua geurfamilie. Ik hoop dat deze tips je helpen bij het kiezen van het beste parfum voor jouzelf!Over de Auteur

Vera werkt in een drogisterij en krijgt dagelijks veel vragen van de klanten op dit gebied.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo