Bestel gepersonaliseerde uitnodigingen via het internet - Artikel Post - Artikel Marketing

Bestel gepersonaliseerde uitnodigingen via het internet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Sanne Velthuis
Gezien: 575 | Aantal woorden: 407 | Datum: Thu, 27 Oct 2011 | 0 commentaar

Nu het einde van het jaar in zicht is, breekt het seizoen van kerstborrels en andere feest partijen straks weer aan. Deze gelegenheden maken de donkere herfstdagen altijd een stuk gezelliger. Als u dit jaar ook een feest organiseert voor  vrienden, familie en/of collega’s, wilt u voor deze gelegenheid natuurlijk mooie uitnodigingen versturen, die passen bij het thema van het feest. Het vinden en het schrijven van uitnodigingen is echter vaak een tijdrovende bezigheid. Als u de uitnodigingen zelf schrijft, neemt dit al snel veel tijd in beslag, vooral als u een groot aantal mensen wilt uitnodigen.

 

U kunt er echter ook voor kiezen om via het internet bij een drukker gepersonaliseerde uitnodigingen te bestellen, die worden afgedrukt met de gewenste gegevens over het feest. Op deze manier kunt u gemakkelijk alle genodigden op de hoogte stellen van de aanvangstijd, locatie, en eventueel het kledingvoorschrift van het feest.  Bovendien is het op deze manier makkelijk om een routebeschrijving of zelfs een routekaart toe te voegen, zodat iedereen de locatie gemakkelijk kan vinden.

 

Het bestellen van uitnodigingen via een drukker scheelt u dus ten eerste een hoop werk, en ten tweede heeft u op deze manier de keuze uit tientallen verschillende uitnodigingskaarten. U kunt dus het ontwerp kiezen dat het beste past bij de sfeer van het feest. Een formeel gala vraagt ten slotte om een ander stijl uitnodiging dan een informeel familiefeest.

 

Bovendien is het vaak ook nog eens een stuk goedkoper om op deze manier uw gasten uit te nodigen. Vooral voor grote hoeveelheden kunt u vaak in aanmerking komen voor kortingen. Het is verstandig om eerst goed rond te zoeken naar de voordeligste aanbieders, aangezien prijzen wel eens kunnen verschillen.

 

Volg deze tips om de ideale uitnodigingen te vinden voor uw feest. Dan is het verder aan u om een geslaagde avond te organiseren.

 



Over de Auteur

Sanne Velthuis

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo