FB pix Betalen voor daten? Doen! - Artikelpost

Betalen voor daten? Doen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1239 | Aantal woorden: 1705 | Datum: | 0 commentaar

 

Behalve het woord ‘dating’ is het woord ‘gratis dating’ net zo populair op de bekende zoekmachines. Natuurlijk, een dating service kan duur zijn. En wij als Nederlanders vinden betalen voor iets wat blijkbaar ook gratis kan natuurlijk onzin, aard van het beestje. Toch levert het betalen voor een dating site wel degelijk voordelen op. Niet alleen breidt het je opties op de sites uit het laat de ander ook zien dat je echt serieus op zoek bent naar een relatie of een date. Lees verder om onze vijf redenen te lezen waarom dat betalen voor daten goed is.

 

1) Betalen levert meer opties:
Het betalen voor een dating site biedt altijd meer opties op diezelfde dating site. Zo worden vaak limieten van je account afgehaald en komen er ook uitgebreidere zoekfuncties beschikbaar. Vooral bij erotische dating sites is het betalen altijd aan te raden aan gezien je dan veel meer berichten mag sturen, je ‘flirt’ opties worden uitgebreid en dus bij meer gegadigden kan peilen of ze interesse hebben in een date met jou.

2) Betalen toont dat je serieus bent:
Veel vrouwen zijn van mening dat er best wat moeite voor hen gedaan mag worden, en gelijk hebben ze! Het betalen voor een dating site toont de vrouw dat je behalve tijd ook geld wilt investeren in het vinden van een nieuwe partner. Nu klinkt dit allemaal een beetje alsof alle vrouwen op dating sites gold diggers zijn, maar dat bedoelen we hier niet mee. Het is gewoon een stuk prettiger om te weten dat de man waarmee je contact hebt moeite doet om dat contact te onderhouden. Daarnaast, zo duur zijn datingsites ook weer niet, sommigen zijn al voor onder de 10 euro per maand.

3) Gratis dating levert geen serieuze reacties op:
Grote gratis dating sites, zoals Knuz, zijn vaak mega populair en doen opzicht niet onder voor sommige betaalsites. Toch kleeft er een groot nadeel aan de gratis sites en dat is dat iedereen zich kan aanmelden ook al hebben ze misschien geen interesse in een serieuze relatie. Hierdoor lijken gratis dating sites vaker meer op een glorieuze chatbox met profielen dat een serieus dating medium. Betalen voor een site als Relatie.nl of WeetWieJeDate toont aan dat je serieus op zoek bent naar een partner.

4) Groter vertrouwen bij betaalde sites:
Een serieuze dating site die betaal opties bied wekt veel meer vertrouwen op dan een gratis sites. Dit ligt er onder andere aan dat deze sites een veel groter budget beschikbaar hebben dan gratis sites en biedt ook een betere bescherming tegen fakers en nepprofielen. Gratis dating sites zijn voornamelijk afhankelijk van vrijwilligers om hun site ‘schoon’ te houden waarbij de betaalde varianten hiervoor personeel inhuren. Daarnaast gaat de ontwikkeling van een betaalde site ook veel sneller waardoor er altijd nieuwe opties beschikbaar komen op jouw perfecte partner te vinden.

5) Anonimiteit blijft gewaarborgd:
Betaalde sites hebben er baat bij dat u uw anonimiteit bewaard. Met de Sociale Media van tegenwoordig is het natuurlijk makkelijk elkaar te vinden via Facebook of Hyves, maar veel vrouwen (en ook mannen) willen deze zaken liever gescheiden houden. Wij raden dan ook nooit aan jezelf zomaar als vriend toe te voegen op Facebook bij diegene waar je interesse in hebt. Gebruik het dating platform waarvoor het bedoeld is en flirt daar tot het moment komt dat jullie elkaar in het echt gaan ontmoeten. Anoniem kunnen daten is juist datgene wat betaalde sites zo aantrekkelijk maakt, je hoeft niet aan de hele wereld te laten weten dat je op zoek bent naar nieuwe liefde!

Kort samengevat: Ben je serieus op zoek naar een relatie of een date dan is betalen voor een dating site een must. Het laat niet alleen zien dat je serieus bent, maar biedt tegelijkertijd veel meer opties binnen de dating scene. Wees niet gierig, dat is een eigenschap waar veel vrouwen en mannen absoluut op afknappen. Uiteindelijk ben jij diegene die nieuwe liefde zoekt en als de tijd mist om dit in het echte leven te doen (drukke baan, hobby, misschien een kind?) dan is een dating site de ultieme uitkomst.

Veel plezier met daten!

Over de Auteur

Dating Overzicht is de Nederlandse website over dating sites. Wij bekijken online dating in alle vormen, van algemeen tot erotisch en kijken waar een date vinden daadwerkelijk mogelijk is. Daarnaast geven wij ook tips over dating.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

If Only I Had Told Her
If Only I Had Told Her

€ 11,50
Toon product

Twisted- Twisted Lies
Twisted- Twisted Lies

€ 8,46
Toon product

The Boys of Tommen- Taming 7
The Boys of Tommen- Taming 7

€ 14,50
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo