Beveiligen van een bedrijventerrein - Artikel Post - Artikel Marketing

Beveiligen van een bedrijventerrein

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 391 | Aantal woorden: 937 | Datum: | 0 commentaar

Bedrijventerreinen zijn na 17:00 uur vaak verlaten, alle werknemers zijn naar huis en er zijn geen woonhuizen aanwezig op een bedrijventerrein. Je kunt je voorstellen dat dit dan een makkelijk doelwit wordt voor inbrekers. De meeste bedrijventerreinen liggen wat afgelegen, zijn slecht verlicht en goed bereikbaar. Het is om deze redenen belangrijk om een bedrijventerrein en bedrijfspand goed te beveiligen. Als bedrijf zijnde kun je zelf maatregelen treffen om jouw pand te beveiligen. Voorbeelden van producten die je zelf aan kunt schaffen zijn; camerabeveiliging, alarmsysteem, goede verlichting en een gedegen hekwerk. Er zijn diverse opties, dus voor ieder bedrijf is er wel iets te vinden wat bij het bedrijf past.

Begin bij het begin

Het klinkt misschien logisch, maar begin bij het begin. Het meest eenvoudige om de toegang tot je bedrijf lastiger te maken is door het terrein af te sluiten. Dit kun je doen door een goed hekwerk te plaatsen. Afhankelijk van het soort bedrijf, het bedrijventerrein en de wensen van het bedrijf kan er gekozen worden uit verschillende soorten hekwerk:

  • Gaashekwerk

  • Spijlenhekwerk

  • Lage omheining

Gaashekwerk is leverbaar in diverse soorten hoogtes en afmetingen, dit is geheel afhankelijk van de wensen van de afnemer en het nut van het hekwerk. Er kan voor ieder bedrijf een gaashekwerk op maat gemaakt worden, zodat er altijd een passend hek gekozen kan worden. Gaashekwerk leent zich perfect voor begroeiing tegen het hek zodat er minder inkijk op het terrein is.

 

Spijlenhekwerk is net wat steviger en robuuster dan andere hekwerken. Dit type hekwerk kan, net als het gaashekwerk, op maat gemaakt worden. Naar wens kan het ook uitgebreid worden met schrikdraad of een punt op de bovenkant. Op deze manier verklein je de kans dat er inbrekers over je hekwerk klimmen.

 

Een lage omheining is ook een optie, maar dit is meer om rampkraken te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een juwelier, hier kan een lage omheining de oplossing bieden om een rampkraak te voorkomen. Lage omheining heb je tussen de 30 en 50 centimeter.

Uitbreiding

Na een gedegen hekwerk kun je de beveiliging uitbreiden. Is je terrein of de omgeving slecht verlicht? Dan is het verstandig om goede verlichting aan te schaffen. Door goede verlichting schrik je inbrekers af. Na de verlichting en het hekwerk kun je de beveiliging nog uitbreiden met een goed camerasysteem en een alarmsysteem.Over de Auteur

Sanne schrijft graag over allerlei onderwerpen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo