Boek drukken en binden - Artikel Post - Artikel Marketing

Boek drukken en binden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Dddo76
Gezien: 148 | Aantal woorden: 542 | Datum: Thu, 14 Dec 2017 | 0 commentaar

Uw boek drukken en binden

U wilt uw boek laten drukken en binden? Wellicht heeft u zelf een boek geschreven of opgemaakt en wilt u deze laten drukken en binden. Of u bent werkzaam in de grafische branche en u wilt een boek van een klant laten drukken en binden? Dan kunt u bij verschillende partijen terecht voor het drukken en binden van de boeken. Er zijn meerdere bedrijven die dezelfde diensten aanbieden, maar boeken drukken en binden is een vak apart! Kies daarom altijd voor een expert met specialistische ervaring en voorkom teleurstelling! Vaak worden boeken bij online prijsstunters met prijs-calculators op de website snel en met weinig zorg gedrukt en gebonden. Hier geldt: goedkoop is duurkoop! En dat is jammer. Zeker wanneer u indruk wilt maken met uw boeken. Zoek daarom naar een échte boeken-expert! Een expert op dit gebied is bijvoorbeeld Boeklatendrukken.nl. Zij drukken en binden al bijna 25 jaar allerlei soorten boeken voor zowel particulieren als bedrijven en bieden altijd de hoogste kwaliteit. Ondanks dat zij géén prijsstunter zijn, kunnen zij door hun schaalvoordeel toch bijzonder scherpe prijzen rekenen.

De kwaliteit van uw boeken drukken en binden

De kwaliteit van het drukken en binden van uw boeken is van verschillende factoren afhankelijk. Veel prijsstunters besparen op kwaliteit, om zo een super scherpe prijs te kunnen rekenen voor hun diensten. Vaak bieden zij qua mogelijkheden en afwerking maar enkele opties of kiezen zij de opties voor u. Daarnaast besparen zij onderandere op: lichter/dunner papier, goedkopere printtechniek, mindere inktverzadiging en bijvoorbeeld dunner sulfaatkarton voor de cover. Bij een expert als Boeklatendrukken.nl kunt u ervan uitgaan dat er altijd op hoogwaardige manier wordt geprint of gedrukt, met maximale inktverzadiging, stevige materialen en degelijke afwerking. Zoekt u dus altijd naar een expert voor het drukken en binden van uw boeken en voorkom teleurstelling!

 

Boek drukken en binden

De prijs van uw boek drukken en binden

De prijs van boeken drukken en binden is afhankelijk van verschillende factoren. Welke materialen worden er gebruikt? Hoe dik is uw boek en wat is de oplage? En welke techniek wordt er gebruik voor het printen of drukken en binden van de boeken? We raden u aan om bij een betrouwbare partij een offerte op maat aan te vragen. Zo kunt u zelf de verschillende opties kiezen en dus kiezen voor kwaliteit. Er zijn voldoende partijen die voor u een prijsberekening kunnen maken. Zo voorkomt u teleurstellingen en verrassingen qua prijs. Bij veel prijsstunters komen er later 'ineens' extra verzendkosten gerekend of moet u extra betalen voor hogere kwaliteit. Maakt u dus een weloverwogen keuze, wanneer u uw boek wil laten drukken en binden.Over de Auteur

Een boekenfanaat c.q. vakidioot met ruim 20 jaar ervaring in de boekenwereld.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo