FB pix Boek een clown bij u in de regio - Artikelpost

Boek een clown bij u in de regio

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1267 | Aantal woorden: 1411 | Datum: | 0 commentaar

Altijd een juiste komiek te vinden!

Clowns zijn onmisbaar bij feestjes voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ieder publiek heeft een geweldige tijd met clowns, het enthousiasme, de humor en de mysteries maken de komiek onvergetelijk.
Clowns weten hoe zij het publiek goed moeten benaderen, zowel kinderen als volwassenen. Hierom zijn zij bijzonder geschikt voor ieder feestje. Van kinder- tot personeelsfeestjes, de clown maakt er een mooie dag van. Heeft u ook al ander entertainment geboekt voor de dag dan kan deze samenwerken met de komiek, bijvoorbeeld bij feestjes op 5 december of andere feestdagen. Laat het vooraf wel weten, zodat iedereen weet wat er verwacht wordt tijdens het feest.


Clown Noni en zijn team staan voor u klaar

De bekende clown Noni is er helemaal klaar voor om bij uw volgende feestje te zorgen voor het nodige entertainment. Na veel kinderfeestjes en optredens bij festivals weet de clown exact hoe het feest gevierd moet worden. Noni is ook in te huren voor personeelsfeesten en heeft al voor veel bedrijven opgetreden. Op http://www.ClownNoni.nl staan de lovende reacties van deze bedrijven, welke allen erg tevreden waren met de optredens!


Het team van Noni bestaat uit een groot aantal clowns, deze kunt u ook boeken voor uw volgende feest. Clowns Shorty, Frenkie en Makkie staan te trappelen om voor u op te treden. Zij werken nauw samen met Noni en zijn daarom ook op de website te vinden. Het team aan clowns telt inmiddels meer dan 5 leden, en iedere clown heeft een eigen specialiteit!


Voor ieder budget een leuke clown

De groep vriendjes van Noni is inmiddels al groot en breidt nog regelmatig verder uit. De komieken hanteren verschillende uurtarieven, hierdoor is er voor ieder budget een goede clown te vinden. Afhankelijk van uw wensen voor het feestje kunt u de clowns selecteren. Wilt u graag dat er ballonnen gevouwen worden dan kunt u kiezen voor Noni of Frenkie, teamlid Laudoes is een ster in goochelen en clown Dimpy kan goed schminken en toveren!


Op uw gewenste datum beschikbaar

U kunt via de site van Noni meer informatie over de clowns opvragen, bijvoorbeeld wanneer zij beschikbaar zijn. Als u de datum voor het feest al heeft vastgesteld dan kunt u voor deze dag een clown reserveren. Bel Noni en maak een afspraak voor uw gewenste datum. Bel geruime tijd vooraf om zeker te zijn dat de clown op de datum die u wenst beschikbaar zal zijn en niet al geboekt is. Zo bent u verzekerd van een geweldige dag vol met plezier en goocheltrucs.


Ook voor Sinterklaasfeesten!

5 December wordt ieder jaar weer gevierd met Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Het feest is gevuld met cadeau's, heerlijk snoep en veel gelach van kinderen. U kunt de clown samen met Sint en de Pieten laten werken aan een onvergetelijke 5 december. De clown zal de kinderen bij Sinterklaas roepen, trucs uitvoeren, grappen vertellen en de kinderen een geweldige tijd laten beleven. Clowns en de Sint kunnen als een hecht team samenwerken en er samen een fantastisch feest van maken.


En voor festivals

Festivals trekken een groot en divers publiek aan. Volwassenen nemen vaak kinderen mee en deze willen het ook naar hun zin hebben. Boek een clown voor uw festival en geeft de kinderen de tijd van hun leven. Met de clown beleven zij onvergetelijke momenten. Zij zullen versteld staan van alle mooie goocheltrucs, uitgebreid lachen om de leuke moppen en grapjes van de clown. De kinderen verlaten met een mooi geschminkt gezicht of een ballonnendier het festival.

 

Bel en vraag of er nog een clown beschikbaar is voor uw volgende festival.


Over de Auteur

Tekst over Clown Noni

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo