FB pix Breng een kleurvolle en decoratieve verandering in je leven! - Artikelpost

Breng een kleurvolle en decoratieve verandering in je leven!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3106 | Aantal woorden: 474 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je merkt dat het leven saai, donker en vervelend is geworden, kan dat enkel het gevolg zijn van een woning dat herverfd moet worden! Vaak worden we het zo gewoon om naar dezelfde muren, vloeren en meubels te kijken dat we ons gevangen voelen in eigen huis. Wanneer dit gebeurt, ben je toe aan verandering! Je huis herverven brengt nieuw leven, frisheid, verlichting en kracht. Hier zijn enkele leuke decoratieve verfmanieren om je woning te transformeren tot een gezellig plekje.

Sjablonen

Sjablonen worden al een hele tijd gebruikt, en dit is één van de slimme manieren om decoratie aan te brengen. Het geeft een behangpapier-effect, en toch is het heel verschillend. Het voordeel aan sjablonen is dat je ze zelf kan uitkiezen. Er is een oneindig grote keuze aan patronen waaruit je sjablonen kan creëren. Ook is het voor doe-het-zelf één van de snelste en gemakkelijkste manieren om te verven op een decoratieve manier.

Behangpapier

Behangpapier is al vele jaren in de mode. Het is niet zo dat behangpapier nu uit de mode is. Ze worden nu namelijk in een nieuwe stijl gebruikt. Je kan één of twee muren bedekken met behangpapier en de rest verven op een andere decoratieve manier. Ook behangpapier is een snelle manier om je muren te versieren.

Vod Vegen

Vod Vegen, zoals de titel het voorstelt, gebeurt door een stukje vod te schuiven over de muur om het een zeker reliëf te geven. Je kan bijvoorbeeld de eerste laag van een muur, vervolgens gebruik je een vod die je in een andere verfkleur dopt. Dit breng je aan op de muur en zo bekom je een bepaald design. Deze techniek is niet zo simpel en vereist vaak een professionele kracht.

Metaalverf

Metaalverf is momenteel de meest populaire verf type voor decoratie. Het geeft een exotische touch aan de gehele ruimte. Metaalverf is aantrekkelijk en ziet er fun uit, maar je mag zeker niet vergeten dat deze er het beste uitkomt in ruimtes die goed verlicht zijn, zodat de metale glans goed tot uiting komt. Vaak is de reden van saaiheid, verveling en mentale uitputting gewoonweg door het gebrek aan verandering in je omgeving. Enkel jij bepaald hoe je je wil voelen, en welke verandering je zal aanbrengen in je omgeving. Dus begin eraan en verf de muren van je huis op een decoratieve manier!

 

Over de Auteur

Alexandre is de ervaren blogger, oftenly hij schrijft over verf en toebehoren gebruikt in muurverven en commerciële verven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo