Bruiloft in een luxe tent - Artikel Post - Artikel Marketing

Bruiloft in een luxe tent

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 348 | Aantal woorden: 497 | Datum: | 0 commentaar

Vorige week was het Valentijnsdag; er zijn vast weer veel stelletjes verloofd.

Na een romantisch aanzoek begint vaak een spannende en leuke periode met voorbereidingen voor het huwelijksfeest. Gelukkig staan er genoeg "to do" lijstjes op internet en in tijdschriften. Simpele vragen om te beginnen; met wie, wat, hoe en waar!? Dat wordt een hele lijst natuurlijk van kleding, ringen, gastenlijst, bloemen, versiering, getuigen, ceremonie meester enz.

Maar één van de eerste dingen om te bepalen is toch wel de datum en lokatie.

Het liefst zou iedereen ook mooie weersomstandigheden zonder regen en met zon willen reserveren. Een feesttent huren kan de perfecte oplossing zijn als u romantisch in uw eigen tuin wilt trouwen en of feest wilt vieren. Of op een andere plek waar geen geschikte accommodatie aanwezig is. Met een buiten Bruiloft ontstaat een unieke ervaring met uw eigen stijl of thema. Met de aankleding en kleuren is er ontzettend veel mogelijk. Verdere voordelen zijn dat u niet gebonden bent aan één zaal of aan regels van een bestaande lokatie. Veel gevoel van vrijheid zodat het een magische herinnering wordt! Zo zullen alle gasten deze bruiloft als magisch ervaren.

Probeer ook te genieten van de voorbereidingen waarbij een draaiboek onmisbaar is. Denk ook aan parkeergelegenheid, cateraar, bar, verlichting, muziek, garderobe. Kaarten; save the date en uitnodigingen versturen is ook nog een kwestie van keuzes maken. 

Een tent huren biedt ruimte voor eventueel alles in 1, dus de trouwceremonie, de receptie, het diner of buffet en een spetterend feest. Organiseer naar wens tafels, stoelen, sta-tafels en versiering van lichtjes tot tafelkleden en servetten. En afhankelijk van uw budget regelt u zoveel mogelijk zelf of geeft u alles of gedeeltelijk de taken aan een wedding-planner.

Tot slot wens ik u allen een spannende en inspirerende tijd toe in aanloop op het voorgenomen huwelijk en als tip kan een feesttent in alle jaargetijden geweldig zijn!

 

 

 Over de Auteur

Mijn naam is Sandra en ik ben een aantal jaren werkzaam bij Kontent Structures tentenverhuur in Bodegraven. Het is leuk werk om stukje informatieve teksten te schrijven voor sites intern en extern. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[117 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[99 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[87 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo