FB pix Bruiloftskoorts stijgt bij be2 omdat de mensen het koninklijke paar proberen na te volgen. - Artikelpost

Bruiloftskoorts stijgt bij be2 omdat de mensen het koninklijke paar proberen na te volgen.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1433 | Aantal woorden: 523 | Datum: | 0 commentaar

Nadat er een echte rage is ontstaan dankzij de grootste bruiloft van dit millenium (tot zover), meldt be2 een boom in business vooral bij mensen die online in trouwen geinteresseerd zijn, en speculaties vinden plaats hoeveel gelukkige koppels in een relatie dit jaar Kate en Wills zullen volgen naar het altaar.
 
2011 belooft een booming jaar te worden voor huwelijksaanzoeken en bruiloften, niet alleen in de UK, maar ook over de gehele wereld. Door de royal wedding zijn duizenden samenwonenden, jong en oud, bereid om een aanzoek te doen. Nog sterker is het effect op singles, die vastberadener zijn geworden om hun eigen prins of prinses te vinden.
 
Deze grote trend wordt gekenmerkt door de aanhoudende groei van het aantal leden bij be2 sinds het koninklijke paar hun huwelijk in november aangekondigd hebben. De stijging van het aantal be2 leden is het meest tastbaar in het Verenigde Koninkrijk waar het aantal nieuwe leden in het eerste kwartaal van 2011 bijna verdubbeld is vergeleken met hetzelfde  kwartaal van 2010. be2 gelooft dat tenminste een deel van de opleving van het aantal leden te maken heeft met de aankondiging van de royal wedding. In het algemeen is het aantal singles specifiek op zoek naar het huwelijk bij be2 gestegen met meer dan 50% sinds de verloving van Prins William en Kate Middleton werd aangekondigd in november.* 

Ik wil ook een prinses zijn.

Koninklijke bruiloften zijn een goede gebeurtenis om andere paren te inspireren. Dit geldt zeker voor de bruiloft van Charles en Diana, aangekondigd in februari 1981, een jaar dat 45 van elke duizend single vrouwen boven de 16 jaar zag trouwen in de UK. Dit cijfer is nooit zo hoog geweest.

Met een record aantal leden voor 2011, hoopt be2 dat een groot aantal van deze ingeschreven leden het koninklijke voorbeeld zullen volgen en besluiten om dit jaar in het huwelijksbootje te treden.
 
Witte bruiloften – de keuze van jongere paren.
 
Een be2 onderzoek uit 2010 onthulde dat slechts een kwart van de ondervraagden droomde om een grote witte bruiloft te hebben. De meeste mensen gaven voorkeur aan een bescheiden ceremonie met een nauwe vrienden- en familiekring.
 
Echter, voor paren in de leeftijdsgroep van Kate en William (onder 35) blijft een witte bruiloft de meest populaire keuze en het lijkt erop dat de prachtige beelden van 29 april invloed zullen hebben in de groei van het aantal leden bij be2 datingsite.
 
*Meer dan 7000 mensen bezochten een be2 pagina met een huwelijks thema in de UK in februari en maart 2011, vergeleken met ongeveer 4500 in de vorige 4 kwartalen.

Over de Auteur

be2 is een van ‘s werelds grootste matchmaking service, bedoeld om echte soulmates bij elkaar te brengen, voor een ware lange liefde. Meer dan 20 miljoen leden in 37 landen geloven in be2’s methode, ontwikkeld door een team van psychologen, sociologen, en statitisten. 40% succes geven hen gelijk!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo