FB pix Cadeau voor mannen - Artikelpost

Cadeau voor mannen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1042 | Aantal woorden: 403 | Datum: | 0 commentaar

Een geschenk voor een man vinden blijft een moeilijke opdracht. Mannen kunnen nooit een concreet voorbeeld noemen wanneer je hen vraagt wat ze willen, maar ze zijn ook niet automatisch blij met platitudes als aftershave, sokken en een fles wijn. Gun hen dit jaar een origineel verjaardagscadeau of kerstcadeau met een geschenk van bij Decoraza!

Kadotips voor mannen

De man cave is een begrip waar we gewoonlijk onze ogen bij draaien. We denken spontaan aan luide, bier drinkende mannen. Echter niet alle mannen zijn into bier. Sommigen zijn helemaal mee met de koffie- of theehype. De dubbelwandige glaasjes van Blomus spelen hier op in. De koffie zelf blijft warm, terwijl de buitenkant van het glas aangenaam fris is. Zo kan hij de koffie drinken wanneer hij warm heeft zonder z'n handen te verbranden. Is hij eerder fan van sterkedrank, dan zijn de bolle whiskyglazen van Sagaform misschien een leuk cadeau. Aanvullen doe je met de koelstenen zodat z'n Scotch lekker koel blijft. Is je echtgenoot iemand die graag pronkt met z'n dure drank, dan kan je hem een wijnrek cadeau geven. Zo worden flessen ook eens op een originele manier uitgestald.

Speciaal cadeau voor hem

Man caves zijn meestal jongensdromen come true wanneer het op inrichting aankomt. Vele mannen kiezen voor gekke, exuberante creaties. Met de Scandinavische stijl kan je echter nooit veel misdoen: combineer een minimalistisch boekenrek van Das Kleine B met een stijlvolle hanglamp van Eva Solo. Voor een originele aankleding plaats je een houten dierenkop aan de muur. Net echt, maar deze keer diervriendelijk. Houdt je vader liever van een klassieke inrichting met foto's aan de muur, dan kan je hem een lijstje cadeau doen. Plaats er gekke foto's en berichtjes in voor een persoonlijk geschenk. Is je vriend een beetje een warhoofd, dan kan je niet veel misdoen met geschenken ter organisatie. Een beschrijfbare kalender of een organiser kunnen hem helpen met het plannen.

Weet je het toch niet zo goed? Surf eens naar Decoraza voor meer inspiratie!Over de Auteur

Isobel werkt bij Decoraza, een webshop gespecialiseerd in stijlvolle decoratie en originele hebbedingen. Graag denken we na over de leukste cadeaus!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo