Calvin Klein Ck One Red is voor hem en haar! - Artikel Post - Artikel Marketing

Calvin Klein Ck One Red is voor hem en haar!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 577 | Aantal woorden: 407 | Datum: | 0 commentaar

Het merk Calvin Klein heeft een nieuwe editie gelanceerd van het originele parfum CK One, dat in 1994 is uitgebracht. De Ck One Red Edition collectie is opgesplitst in een dames- en herenparfum. Dit in tegenstelling tot de originele CK One collectie, dat is namelijk een uniseks parfum en dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ck One Red Edition bestaat uit Ck One Red for Her en Ck One Red for Him. Beide parfums zijn in januari 2014 op de markt gebracht.
Ck One Red for Her
Het damesparfum Ck One Red for Her van Calvin Klein bestaat uit verleidelijke geuren die de aandacht van iedere man trekt. De verrassende combinatie van geuren maakt het parfum verslavend, uniek en gewaagd. Onder andere watermeloen, het sterke patchoeli, amber en muskus maken van Ck One Red for Her een krachtig parfum. Het parfum is ideaal voor de vrouw die weet wat ze wil. De unieke geursensatie maakt namelijk iets los in de vrouw, waardoor ze het beste uit zichzelf naar boven haalt. Dankzij de bloemige noten overheerst de krachtige invloed van patchoeli niet. Daarom is het Calvin Klein parfum zowel subtiel als pittig.

Ck One Red for Him
Net als zijn vrouwelijke tegenhanger is Ck One Red for Him een krachtig parfum vol energie. Calvin Klein heeft zichzelf overtroffen door het parfum als het ware menselijke eigenschappen te geven. Ck One Red for Him is krachtig, levendig en energiek. Zelfs een klein vleugje van het parfum laat iedere man tot rust komen en genieten van het leven. De verschillende ingrediënten, zoals amber, peer, peper en suède, creëren een sexy parfum. Zo verleidelijk als Ck One Red for Her is, zoveel aantrekkingskracht heeft de mannelijke tegenhanger.

Verleid jezelf en je omgeving met de verrassende aroma’s van deze Calvin Klein parfums. De flacons van beide parfums zijn hetzelfde, maar verschillen qua kleur. De vrouwelijke versie heeft rode letters op een witte/doorzichtige achtergrond en de mannelijke versie van het Calvin Klein parfum heeft rode letters op een zwarte achtergrond. Beide parfums zijn verkrijgbaar in 50 en 100 ml. 

Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een website voor al uw parfums, huidverzorging- en make-upmerken. Ons assortiment is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden.  

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo