FB pix Carnaval vieren met sexy outfit - Artikelpost

Carnaval vieren met sexy outfit

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1475 | Aantal woorden: 802 | Datum: | 0 commentaar

 

Het carnaval komt er weer aan en dan zal er weer veel gefeest en gedronken worden. De echte carnavalganger heeft hier al een jaar lang naar uitgekeken en gaan er dan ook helemaal voor om weer gigantisch uit hun dak te gaan. Tijdens het grootste verkleed feest van Nederland gaan ook alle remmen los, maar er is meer dan alleen maar carnaval vieren. Er wordt tijdens het vieren heel veel geflirt wat er weer voor kan zorgen dat je in bed eindigt. Maar dan is de vraag is in welk bed?
One night stand

Tijdens het carnaval zoeken de mannen de vrouwen op en de vrouwen bekijken de mannen op een zwoele manier. Want tijdens carnaval draait het ook om het versieren en dan ook natuurlijk de sex. Hoe uitdagender en sexy de outfit van de vrouw is hoe meer ze opvalt en kansen krijgt om een mooie prooi naar haar toe te trekken, hoe meer oog contact hoe beter.

Oog contact daar gaat het allemaal om tijdens het carnaval, het is gezien en gezien worden. Vandaar dat er ook steeds meer spannende feestkleding op de markt komt waar je je ogen niet vanaf wijken. En met het aantrekken van een sexy outfit kan er nog wel eens meer gebeuren dan alleen carnaval vieren. Een one night stand is dan ook de normaalste zaak van de wereld tijdens het feest, het hoort bij carnaval zoals een carnavalspak en feestmuziek erbij horen.

Heel veel koppels hebben dan ook een speciale code tijdens carnaval, er mag gerotzooid worden tijdens het carnaval zolang de ander het maar niet ziet en niet weet. Sommigen hebben daar vrede mee en hebben dan ook de tijd van hun leven en gaan ervoor.

Sexy outfit populair

Elk jaar worden de sexy pakken steeds populairder met carnaval. De vrouwelijke carnavalgangers willen vooral ook mooi zijn en opvallen met hun prachtige pakken. Zo zijn ze sexy, feestelijk en hot tegenlijk in de feestende menigte. Populaire pakken zijn dit jaar de pakken van Catwoman en Batgirl. Voor de mannen komen er ook elk jaar steeds meer mooiere pakken bij. Dus je verkleden als sjeik, piraat, hippie of clown is eigenlijk cliche en ook zonde als je weet dat je een ruime keuze hebt op de vele feestwinkels op het internet. Dus heren draag eens een mooi kostuum en laat de dames ook eens genieten van je feestkleding.
Mocht je nog gaan carnavallen dan heel veel plezier en houd de ogen open want er is veel te zien.

Voor meer carnaval en feestnieuws bekijk de blog Feest City

Over de Auteur

Patrik van Feest City

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo