Ck One Red for Him is meer dan een parfum - Artikelpost

Ck One Red for Him is meer dan een parfum

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 899 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

Het merk Calvin Klein is opgericht door de Amerikaanse modeontwerper Calvin Klein. Het bedrijf is eind jaren 60 aan de wereld geïntroduceerd en is 50 jaar later uitgegroeid tot één van de meest bekende merken van de wereld. Calvin Klein staat bekend om zijn klassieke, maar toch ook casual stijl. Eind jaren 90 heeft Calvin Klein zijn collectie uitgebreid met juwelen en horloges. Het merk is vooral bekend om haar kleding, maar ook de verschillende parfums die Klein op de markt heeft gebracht, doen het goed bij de Calvin Klein liefhebbers. Het eerste parfum wat Klein heeft gelanceerd, dateert van 1981. Dit parfum kreeg, hoe toepasselijk, de naam Calvin. Zijn meest recente parfum is Ck One Red for Him. Dit parfum maakt onderdeel uit van de Ck One Red Edition parfumcollectie van Calvin Klein. Het parfum Ck One Red for Him heeft een vrouwelijke tegenhanger, namelijk Ck One Red for Her.

 

Ck One Red for Him
Calvin Klein Ck One Red for Him is eind januari 2014 leverbaar, maar nu al te bestellen. Het parfum symboliseert drie kenmerken van de hedendaagse man: levendig, energie en krachtig. De stoere, krachtige geursensatie is dus een perfecte match met de man. De geurcombinatie is uniek en verrassend. De samenwerking tussen de gember, peer, peper en het verrassende ingrediënt suède is verbluffend. Ck One Red for Him van Calvin Klein geeft iedere man een goed gevoel, zodat zij positief en gesterkt door het parfum aan hun dag kunnen beginnen. Niet alleen heeft het parfum een sexy uitstraling, het geeft ook de onzekere man het gevoel dat hij gezien mag worden. De ingrediënten, die worden omhuld door vetiver, muskus en tonkabonen, geven je de hele dag een fijn en fris gevoel.

De klassieke en casual look van Calvin Klein wordt gepresenteerd door het flacon. De rode letters die staan weergegeven op een zwarte achtergrond, zorgen voor een simpele maar stijlvolle uitstraling. Het parfum Ck One Red for Him is meer dan een parfum, het is een middel om het zelfvertrouwen van de man een positieve boost te geven. 

Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een website voor al uw parfums, huidverzorging- en make-upmerken. Ons assortiment is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo