FB pix Consumentenrecht in Nederland door de ogen van Daniëls Huisman - Artikelpost

Consumentenrecht in Nederland door de ogen van Daniëls Huisman

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1031 | Aantal woorden: 560 | Datum: | 0 commentaar

Advocatenkantoor Daniëls Huisman 

consumentenrecht

Daniëls Huisman is een advocatenkantoor in Overijssel, onder andere gespecialiseerd in het consumentenrecht. Of het nu gaat om een geschil bij koop op afstand of een hypotheek die niet naar verwachting blijkt te zijn, wij staan u graag bij. De conformiteitseis is een voorbeeld van een consumentenrecht waar nog steeds niet alle bedrijven aan voldoen. Onze vestigingen bevinden zich in Almelo, Enschede en Goor.

Zaken die veelal voorkomen in het consumentenrecht gebied hebben betrekking tot de algemene voorwaarden, bepaalde garantie geschillen, gebrekkige producten en het incasseren van betalingen c.q. onterecht incasseren. Zo gaat er nog wel eens wat mis tijdens de aankoop van een huis. Ook bij de aankoop van duurzame producten zoals een wasmachine of een bankstel kunnen de verwachtingen niet overeenkomen met de realiteit. Het consumentrecht beschermd de consument in dit soort zaken. Wij kunnen u begeleiden. Vaak hebben de grote bedrijven een eigen juridische afdeling, u kan zich als consument daarom wat klein voelen. Maar het consumentenrecht heeft vele rechten die voorkomen dat het bedrijf het moeilijker maakt dan nodig. Zo zijn er strenge regels voor het openbaarmaken en overhandigen van de Algemene voorwaarden. Mogen er geen onredelijk bezwarende zaken in worden verwerkt. De grijze en zwarte lijst zijn voorbeelden van beschermende maatregelen. Mocht een artikel van de algemene voorwaarden in deze lijst voorkomen dan hoeft de consument zijn gelijk niet aan te tonen. De overeenkomst wordt nietig verklaard of vernietigd. Samen met u kunnen wij iedere individuele case behandelen en zodoende u het gevoel geven dat u gelijk staat in het geschil. Dat is wel zo prettig. Heeft u een bepaalde case, dan kan u deze mailen. Mocht u een vraag hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Consumentenrecht stagiair(e) bij Daniëls Huisman.

Onze organisatie is een groeiende en gezonde onderneming. Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Wij bieden de mogelijkheid aan studenten in hun master periode van de rechtenstudie om een stage te lopen bij Daniëls Huisman Advocaten. De student zal door ervaren advocaten worden begeleid en krijgt genoeg ruimte zichzelf te ontwikkelen.

Enkele werkzaamheden van de student:
• Meegaan naar zittingen
• Uitzoeken van jurisprudentie op alle rechtsgebieden
• Gesprekken met cliënten bijwonen
• Bijwonen van het praktijkgroep overleg


Op verschillende rechtsgebieden kan de student worden ingezet, zoals consumentenrecht, erfrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, etc. Wij zijn een Twents advocatenkantoor en daar zijn wij trots op. De mentaliteit van handen uit de mouwen past daarbij. Heb jij deze mentaliteit?


Mail een beknopte motivatie + CV naar studentstage@daniëlshuisman.eu, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Over de Auteur

Daniëls Huisman advocaten in Enschede, Almelo, Goor

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo