Controleer uw energieverbruik in Brussel dankzij de virtuele kantoren van Servcorp - Artikelpost

Controleer uw energieverbruik in Brussel dankzij de virtuele kantoren van Servcorp

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 902 | Aantal woorden: 1306 | Datum: | 0 commentaar

 

Brussel,

 

 

Een van de belangrijkste vaste onkosten voor iedere onderneming is het energieverbruik en in de afgelopen jaren gingen die onkosten door de stijgende energieprijzen pijlsnel de hoogte in. Bedrijven zijn dan ook overal ter wereld op zoek naar goedkopere oplossingen, zoals alternatieve energie. Als centrum van Europa mag Brussel natuurlijk niet ontbreken in deze zoektocht naar oplossingen voor een duurzaam energieverbruik.

 

Vandaag echter doet de hele Europese Unie haar best om haar CO2-uitstoot te verminderen, daartoe aangezet door de verbintenissen die de lidstaten zijn aangegaan bij de tops van Kyoto, Kopenhagen en Doha, waar de onderhandelingen op dit moment nog aan de gang zijn.

 

Als institutionele hoofdstad van Europa ontsnapt Brussel natuurlijk niet aan die hele problematiek. Om bedrijven en particulieren de kans te geven om meer informatie in te winnen over de steunmaatregelen en de hele energieproblematiek van tegenwoordig, wordt in Brussels Expo het evenement Energy Forum georganiseerd.

 

Energy Forum is een vakbeurs voor alle professionals die meer willen weten over energie en hoe te besparen, waar bezoekers onder meer informatie kunnen vinden over de Europese en federale wetgeving inzake energie. Daarnaast vindt u er het laatste nieuws over alternatieve energie, besparingsmogelijkheden en subsidies, evenals hoe die te verkrijgen zijn. Bezoekers kunnen ook seminaries en gastlezingen bijwonen, alsook verschillende debatten over de energiemarkt, intelligent bouwen, hernieuwbare energie en veel meer.

 

Het salon Energy Forum is open voor het grote publiek, maar het vormt ook voor professionals uit de energiesector een ideale gelegenheid om contacten te leggen met ondernemers en bedrijfsleiders, om hen de nieuwste technologische hoogstandjes uit te leggen, alsook de oplossingen waarvoor de kmo’s op lange of middellange termijn moeten investeren. Om professionele contacten en vergaderingen te vergemakkelijken, ver van de massa en de nieuwsgierige blikken op het salon, biedt Servcorp de ondernemers uitgeruste kantoorruimtes en aangepaste vergaderzalen, te huur voor één uur tot een volledige dag.

 

Servcorp behoort tot de marktleiders in de sector die gespecialiseerd is in de huur van uitgeruste kantoorruimtes en vergaderzalen in prestigieuze business centra in het hart van economische centra overal ter wereld. In Brussel bevinden de business centra van Servcorp zich in de Bastion Tower, vlakbij de economische besluitvormingscentra, en in de wijk Schuman, op een steenworp van de politieke besluitvormingscentra van de Europese Unie.

 

Ter gelegenheid van het Energy Forum wil Servcorp zijn energiebesparende oplossing in de schijnwerpers plaatsen: het virtuele kantoor. Deze mobiele oplossing zonder verdere verbintenissen geeft recht op een commercieel adres voor de bedrijfsdomiciliëring, maar ook op toegang tot het netwerk van uitgeruste kantoorruimtes van Servcorp, en op een telefonische permanentie, en dat alles zonder de infrastructuurkosten en financiële verbintenissen die een fysiek kantoor met zich meebrengt.

 

Voor meer informatie over de virtuele kantoren en de uitgeruste kantoorruimtes die Servcorp in Brussel verhuurt, kunt u bellen naar +32 (0)2/550.35.00. Ontdek alle diensten van Servcorp op de website http://www.servcorp.be/.Over de Auteur

Virtuele kantoren vindt u via Servcorp België. Zij verhuren volledig uitgeruste kantoorruimtes in Brussel en andere steden. Er is een telesecretariaat, videoconference en (virtuele) receptioniste.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo