Cursus Engels via internet met World Speaking: de vrijheid van e-learning - Artikel Post - Artikel Marketing

Cursus Engels via internet met World Speaking: de vrijheid van e-learning

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: World Speaking
Gezien: 1952 | Aantal woorden: 551 | Datum: Thu, 8 Jul 2010 | 0 commentaar

Vandaag de dag leven we in een maatschappij die steeds in beweging is en waarin alles steeds sneller gaat. Het is dus vrijwel onmogelijk om een beetje vrije tijd te vinden om Engelse lessen te volgen die u lang geleden al had gepland! En zelfs als u een tijdstip heeft gevonden voor een les, moet u zich verplaatsen naar de school, tijd verliezen in de file en veel betalen alleen al om aanwezig te mogen zijn… Niet erg motiverend! Daarom heeft World Speaking de perfecte oplossing gevonden!

Cursus Engels via internet: de meest efficiënte oplossing





Lessen via internet, oftewel e-learning, met World Speaking is één van de meest efficiënte oplossingen om Engels te leren. Het enige wat u nodig heeft is een computer met een internetverbinding. Deze taalcursus komt dus bij u thuis en past zich aan úw wensen en niet andersom!

Met World Speaking beginnen de lessen via internet altijd met een taalaudit die uw niveau vastlegt en waarbij u uw doelstellingen bepaalt. Op basis van deze informatie stelt World Speaking een volledig aangepaste training samen, die zich helemaal aan uw wensen aansluit. Vervolgens heeft u zelf de vrijheid om te kiezen waar en wanneer u Engels wilt leren. U kunt tevens zelf bepalen hoeveel tijd u wilt besteden aan uw training. Dit houdt in dat u met World Speaking een online taaltraining heeft die zich volledig aanpast aan uw eigen wensen!


World Speaking: een goed ontwikkelde taalcursus



CyberTeachers®, het e-learning platform van World Speaking (bekroond met de Innovatieprijs van CNAM), helpt u Engels te leren op een amusante manier. CyberTeachers® biedt u de mogelijkheid om aan oefeningen te werken die volledig zijn aangepast aan uw eigen behoeften. Daarnaast heeft het programma een actueel gedeelte wat dagelijks wordt geüpdatet, waaronder nieuwsartikelen, moppen, video’s… Op deze manier bent u op een originele manier bezig met de taal. Met de pedagogische hulpmiddelen (woordenboek, vertaler, memorizer, uitspraakhulp, helpdesk) heeft u bovendien alles bij de hand indien u hulp nodig heeft.

World Speaking: marktleider met taaltraining op afstand



World Speaking, onderdeel van het Franse Telelangue, is opgericht in 1981 en gebruikt deze jarenlange ervaring om perfecte taaltrainingen te ontwikkelen. De nieuwste ontwikkeling is CyberTeachers® Live, waarmee u live kunt communiceren met een docent die met een webcam op uw scherm verschijnt.

World Speaking is Europees marktleider in taaltrainingen op afstand voor bedrijven en biedt u trainingen die volledig zijn aangepast aan uw niveau, doelstellingen en beroep (218 verschillende beroepen zijn beschikbaar in 15 economische sectoren).

Voor meer informatie kijk op http://www.worldspeaking.nl en profiteer nu van 7 gratis proefdagen!

 

Over de Auteur

World Speaking is Europees marktleider in taalcursussen op afstand voor bedrijven, met ruim 30 jaar ervaring en al ruim 300.000 succesvol opgeleide trainees.

Kies nu voor een cursus Engels (of Frans of Spaans) met Blended Learning via de telefoon en via internet! Gespecialiseerd in 218 beroepen & volledig aangepaste cursussen aan de wensen en doelstellingen van elke trainee.

Kijk voor meer informatie nu op: http://www.worldspeaking.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo