Daillies aquacomfort plus - Artikel Post - Artikel Marketing

Daillies aquacomfort plus

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 461 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 0 commentaar

Dailies aquacomfort plus

Ben jij een beginnende lensdrager, dan zijn de eendaags contactlenzen van Daillies aquacomfort iets voor jou. Vanaf het moment dat je de lenzen in doet zorgen deze contact lenzen ervoor dat jouw ogen gehydrateerd blijven. Veel beginnende contactlenzen dragers hebben last van prikkelende brandende ogen. Vanwege dit hydraterende effect, zul je hier geen last van hebben. Ook zijn deze contactlenzen ideaal voor mensen die veel reizen, sporten of op kantoor werken. De Daillies AquaComfort Plus lenzen bieden de drager ervan een optimale draagcomfort. Daarnaast zijn de lenzen gemaakt met een speciale lightstream productieproces, waarbij de lenzen van consistente prestatieniveau zijn voorzien. Je zult geen last hebben van geïrriteerde ogen, omdat deze contactlenzen 20 uur lang meegaan zonder irritaties. S' nachts je lenzen uit doen en opbergen is een hele klus als je erg veel slaap hebt. De Daillies AquaComfort Plus lenzen zijn handig, omdat je ze na het uitdoen eenvoudig kunt weggooien. Vooral voor degene die net beginnen met het dragen van contactlenzen, is de Daillies AquaComfort Plus een ideale keuze. 

Hydrateringstechnologie

De contactlenzen van Daillies AquaComfort bevatten een hydrateringstechnologie. Iedere keer dat jij met je ogen knippert, zal deze worden geactiveerd. Zelfs op plekken waar de verwarming of airco aanstaat blijven jou ogen de hele dag lekker vochtig. Deze technologie in combinatie met de ultradunne lens randen, maken de contactlenzen van Daillies AquaComfort erg langdurig comfortabele contactlenzen. Draagbaar, eenvoudig, geen droge ogen en comfortabel de Daillies AquaComfort Plus heeft het allemaal in een. 

Zoals boven genoemd zijn deze daglenzen extra handig voor degenen die een actief leven hebben. Je hebt geen lensbakje of lensvloeistof nodig en ook hoef je geen tijd te besteden aan het schoonmaken of desinfecteren van je lenzen. Na het gebruik van de Daillies AquaComfort gooi je de lenzen eenvoudig weg. De volgende ochtend staat er een nieuwe paar contactlenzen op jou te wachten. Elk oog is anders en de draagduur van de contactlenzen zal per oog verschillen. Je kunt voor meer informatie hierover terecht bij jouw opticien.

 

Bron: 123lens.nl
Over de Auteur

Schrijven is mijn hobby, ik schrijf graag over allerlei onderwerpen waardoor ik zelf ook veel leer.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[132 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo