FB pix De eerste date gaat voor de wedstrijd - Artikelpost

De eerste date gaat voor de wedstrijd

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1364 | Aantal woorden: 454 | Datum: | 0 commentaar

Het WK beïnvloed de zoektocht naar de liefde niet, dit blijkt uit onderzoek van Parship Dating Nederland. Ruim driekwart van de mannen die meededen aan het onderoek naar dating gedrag tijdens het WK 2010 in Zuid-Africa (74%) geeft aan hun langverwachte eerste date niet af te zeggen indien deze tijdens de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal valt. Van de vrouwen in het onderzoek geeft ruim 43% aan dat hun zoektocht naar de liefde totaal niet wordt beïnvloed door het WK 2010 in Zuid-Afrika. Ruim 27% van de mannen sluit zicht hierbij aan blijkt uit Europees onderzoek van PARSHIP Dating Nederland. 46% van de vrouwen die meededen aan dit onderzoek deelden dezelfde mening. Opmerkelijk is dat 58% van de mannen, vrouwen die van voetbal houden sexy vinden, ook vinden de mannen (28%) een vrouw die de “buitenspelregel” kan uitleggen zeer aantrekkelijk.

De 1ste date
Ruim 74% van de mannen die zich al geruime tijd op hun eerste date verheugen, geeft aan de date niet te zullen cancellen als deze tijdens de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal valt. Toch stelt 5% van de mannen voor om tijdens de eerste date de wedstrijd te kijken. 14% van de mannen geeft aan dat zij de eerste date liever zouden verzetten. opmerkelijk is dat ruim 36% van de vrouwen het hiermee eens is. Ook is uit het onderzoek gebleken dat Nederlandse vrouwen de wedstrijden van het Nederlands elftal belangrijker vinden als de mannen die meededen aan het onderzoek: ruim 45% van de vrouwen geeft aan dat zij van plan zijn om iedere wedstrijd van Oranje te kijken. Dit in tegenstelling tot 35% van de heren die meededen aan het onderzoek.

De spelregels
Een derde van de mannen vindt het sexy wanneer de vrouw tijdens de eerste date een voetbalshirt van het Nederlands elftal draagt, meer dan de helft geeft aan vrouwen die van voetbal houden sexy te vinden. Ook blijkt uit het onderzoek dat ruim 25% van de mannen de aantrekkelijkheid van een vrouw toeneemt wanneer zij hem zou meenemen naar een wedstrijd van het Nederlands elftal.

Oranje boven
Opvallend is dat ruim 80% van de Nederlandse vrouwen de spelers van het  Nederlands elftal het meest aantrekkelijke van het WK 2010 vinden. De Italianen eindigen met 35% op de tweede plaats volgens de Nederlandse vrouw. Overigens vinden de meeste vrouwen uit andere landen die meededen aant het onderzoek het Italiaanse voetbalteam echter wel aantrekkelijker.

Over de Auteur

Ellen Park is datingexpert voor o.a. Parship Dating en Gaydating Nederland

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo