FB pix De elektrische step - Artikelpost

De elektrische step

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3082 | Aantal woorden: 361 | Datum: | 0 commentaar

Naast normale steps hebben we tegenwoordig ook elektrische steps. Dit zijn normale steps enkel beschikken deze over een motortje dat op een accu werkt. Deze elektrische steps zijn er in varianten die tot wel 45km/h hard kunnen, enkel zitten hier wel enkele belangrijke punten aan vast die u in dit artikel kunt lezen.

 

Verschillende vermogens oftewel Watt (W):

De elektrische steps zijn er in verschillende soorten Watt, deze beginnen vanaf 120W wat de goedkopere steps zijn van +- 90,- euro. Daarnaast zijn er elektrische steps met 300W, 500W, 800W en 1000W. Hoe meer watt de step heeft hoe harder deze ook zal gaan, naturlijk is dit ook afhankelijk van welk type u neemt en welk merk u kiest. De 120W zal ongeveer van 12 tot 16km/h hard kunnen gaan. De 1000W haalt vaak makkelijk de 40 km/h. Wilt u dus "snel" kies dan voor een versie step met voldoende vermogen!

Naast de snelheid hebben scooters / steps met een accu met meer Watt ook het voordeel dat je er langer / verder mee kunt rijden. Je kunt dus grotere afstanden behalen. Steps met een betere accu hebben een reisafstand tot wel 30KM met een mogelijke maximale snelheid van 45KM/h.

 

De Nederlandse wetgeving omtrent de elektrische step:

In Nederland vallen elektrische steps helaasonder snorfietsen en dienen deze dus een RDW keuring te hebben om op de openbare weg te kunnen rijden en dient de bestuurder minimaal 16 jaar oud te zijn en te beschikken over een AM rijbewijs. Echter hebben de elektrische steps bijna nooit een RDW goedkeuring en mag u dus hiermee niet de openbare weg op. De step dient dus op prive terrein gebruikt te worden, bijvoorbeeld op een camping of gewoon in uw tuin.

 

 Over de Auteur

Informatie geven over elektrische steps, er zijn hier veel vragen op en het is zowel leuk als nuttig om dit te doen via een artikel zodat iedereen dit kan lezen. Belangrijke informatie voor als u tot aankoop gaat.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo