De garderobe van een pasgeboren baby - Artikel Post - Artikel Marketing

De garderobe van een pasgeboren baby

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 116 | Aantal woorden: 471 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je voor het eerst ouder wordt, maak je met de geboorte van jouw kleine wondertje een enorme sprong in het diepe. Ineens moet je na gaan denken over eten, drinken, slaap, opvoeding en ook vooral kleding; jouw leven staat geheel in het teken van de kleine spruit. Vooral bij het aanschaffen van babykleding heb je soms totaal geen idee wat je aan moet schaffen. Gelukkig helpen wij je een eind op weg met de garderobe voor een pasgeboren baby.

Rompertjes

Rompertjes zijn de kledingstukken die iedere baby moet hebben. Rompertjes voorkomen een blote buik en rug voor de baby, zodat deze niet onnodig warmte verliest. Het rompertje houdt bovendien de luier op zijn plek.

Bovenkleding

Ook bovenkleding mag niet ontbreken. Met bovenkleding kun je vooral denken aan shirtjes en truitjes. Je kunt voor dunne shirtjes in de zomer gaan, terwijl een wat dikkere trui meer geschikt is voor de winter. Koop jouw bovenkleding vooral met drukknoopjes, zodat het aan- en uittrekken een stuk makkelijker gaat.

Broekjes

Broekjes zijn ook belangrijk voor ieder kleintje. Een spijkerbroekje kan er onwijs gaaf uitzien, maar joggingsbroekjes zitten toch een stuk lekkerder. Is het een beetje frisjes in huis en buiten, dan heb je ook diverse sokbroekjes, zodat jouw kleintje warm genoeg blijft.

Mutsjes

Via jouw hoofd kun je een hoop gedeelte van jouw warmte verliezen. Dit geldt al helemaal voor baby’s, terwijl het voor hun juist zo extreem belangrijk is om op temperatuur te blijven. Koop daarom ook een paar katoenen mutsjes. Katoen is een zachte en goed ademende stof, perfect voor ieder kleintje.

Let op de seizoenen

Ben je in de zomer uitgerekend? Schaf dan vooral babykleding aan die op de zomer gericht is. Ook is het niet handig om de seizoen gerelateerde kleding te ver vooruit te kopen. Je weet namelijk nooit in welke mate jouw baby zal gaan groeien, waardoor je de kans loopt dat deze er al uitgegroeid is voordat het tijd is om de kleding aan te trekken. Zo heb je altijd een goed aansluitende garderobe voor uw pasgeboren baby.Over de Auteur

Jut en Juul is een erkend en geliefd bedrijf onder moeders. Met hart voor de zaak bieden we uiteenlopende producten aan voor uw kleintje.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[117 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[94 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[86 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo